Nieuws

Resultaat 101 - 105 (van 105)

 • Tv-serie ‘Klik ‘m aan’ helpt met digitale vaardigheden Bekijk details

  12 januari 2022

  Jezelf redden op de computer, tablet of smartphone. Dat is niet altijd vanzelfsprekend voor iedereen. Bibliotheken in Overijssel zetten zich er voor in dat iedereen volwaardig mee kan doen.

 • Doe mee aan de gedichtenwedstrijd van de Bibliotheek en MIMIK! Bekijk details

  6 januari 2022

  Met de landelijke Gedichtendag gaat op de laatste donderdag van januari traditiegetrouw de Poëzieweek van start. MIMIK en de Bibliotheek Deventer organiseren voorafgaand aan de Poëzieweek 2022 in Nederland en Vlaanderen opnieuw een gedichtenwedstrijd. Thema dit jaar is “Natuur".

 • Blog: Lichtpuntjes Bekijk details

  23 december 2021

  Ik sloeg een zucht van verlichting toen ik afgelopen zaterdag, bij de laatste persconferentie over de coronacrisis, premier Rutte hoorde zeggen dat bibliotheken openblijven, net als andere essentiële winkels en voorzieningen. Het toont aan hoe groot de relevantie is van bibliotheken in de lokale samenleving.

 • Hulp bij afspraak boosterprik of actualiseren QR-code Bekijk details

  15 december 2021

  De boostercampagne komt op stoom. Dat betekent dat er weer veel geregeld moet worden. En het liefst digitaal. Voor mensen die hier wat hulp bij kunnen gebruiken staan wij klaar.

 • Techniekworkshops in de Kerstvakantie Bekijk details

  9 december 2021

  Tetem organiseert in de kerstvakantie superleuke workshops voor kinderen van 6 - 16 jaar! Van maandag 27 t/m donderdag 30 december kan je kind lekker creatief bezig zijn in de Bibliotheek Centrum met bouw- en maakworkshops.

Paginanavigatie