Geef gratis de bieb cadeau!

Gepubliceerd op: 7 december 2022 11:28

Wie geef jij 3 maanden lang gratis toegang tot een schat aan boeken, e-books, luisterboeken, tijdschriften en online cursussen? De komende maand is een cadeau-abonnement gratis, ook voor de gever. Het perfecte cadeau voor de feestdagen!

Drie maanden lang gratis lezen, luisteren en ontspannen

Met een cadeau-abonnement geef je iemand drie maanden lang een volledig abonnement. Met toegang tot de nieuwste boeken, films en tijdschriften en duizenden e-books en luisterboeken. En meer dan 160 interessante online cursussen op de leerplatformen Soofos en Goodhabitz.

Hoe het werkt

Stap 1: Haal de cadeaubon bij ons op vanaf 14 december
Vanaf 14 december kun je in vestigingen Bathmen, Centrum, Colmschate, Diepenveen, Keizerslanden en Schalkhaar gratis een feestelijke cadeaubon ophalen. Let op: dat kan alleen tijdens service uren. Een overzicht van de actuele openingstijden per vestiging vind je hier.

Stap 2: Maak iemand blij!
Geef de cadeaubon aan je vriend, geliefde, familie, kennis of medewerker. Schrijf er een persoonlijke boodschap op en maak iemand blij deze dagen! 

Stap 3: De ontvanger komt langs om het cadeau-abonnement te activeren
De ontvanger van het cadeau-abonnement kan met de cadeaubon langskomen bij een van de bovenstaande vestigingen, tijdens volledige service uren. Daar wordt deze hartelijk ontvangen door een van onze collega's, ingeschreven en kan direct gebruik maken van het abonnement.

Het cadeau-abonnement stopt vanzelf na drie maanden.

De bieb voor je medewerkers?

Wil je de cadeaubon zakelijk gebruiken in grotere hoeveelheden? Dat kan! Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.