Nieuws

Resultaat 41 - 50 (van 65)

 • Langer materialen lenen in de zomervakantie Bekijk details

  30 juni 2022

  De zomervakantie staat weer voor de deur. In een hotel, op de camping of lekker in je eigen achtertuin. Wandelen in de bergen, met je voeten in het zand of toch dat ene boek uit lezen. Jij regelt jouw vakantie en wij zorgen dat je wat langer de tijd hebt om dat prachtige boek uit te lezen.

 • Hulp die bij je past op Ontwikkelplein Keizerslanden Bekijk details

  1 juni 2022

  Van uitstel kwam geen afstel. Na een start in coronatijd afgelopen najaar openden wethouder Rob de Geest en onze directeur Alice van Diepen vandaag officieel het Ontwikkelplein in de Bibliotheek Keizerslanden. Een laagdrempelige plek in de wijk waar mensen terecht kunnen voor praktische hulp en informatie over geld, wonen, computer, taal en meer.

 • Jaarverslag: 2021 in verhalen en cijfers Bekijk details

  20 mei 2022

  Het jaarverslag over 2021 is uit!

 • Update: Herinrichting Stromarkt Bekijk details

  9 mei 2022

  Het is je misschien al wel opgevallen, de gemeente is momenteel druk bezig met het herinrichten van verschillende plekken in de stad. Zo zijn ze op het Grote Kerkhof bijna klaar en dat betekent dat ze nu rondom de Bibliotheek aan de Stromarkt aan de slag gaan.

 • Nu ook thuis beter leren computeren Bekijk details

  1 mei 2022

  Wil je handiger worden met de computer, tablet en smartphone? Volg dan in de bibliotheek of thuis gratis online SeniorWeb-cursussen. Zo kun je bijvoorbeeld beter leren e-mailen, werken met Windows, Word en Excel of Whatsapp gebruiken. Je kunt kiezen uit maar liefst 25 cursussen. Ze zijn er voor iedereen, jong en oud, ook als je geen lid bent van de bibliotheek.

 • Blokken voor je examens in de bieb Bekijk details

  21 april 2022

  Zoek je een plek om te leren voor je examens? Kom studeren in de bibliotheek! In onze vestiging op de Stromarkt vind je veel studeerplekken. Zorg er wel voor dat je op tijd komt, want vol is vol.

 • Blog: Eerste liefde Bekijk details

  4 april 2022

  Het lijkt een makkelijk onderwerp, een eerste liefde, maar ik moet er toch diep over nadenken. Was mijn eerste liefde die pop met bewegende ogen waar ik als kind zo blij mee was? Of was het dat jongetje op de kleuterschool die op mijn verjaardagsfeestje kwam?

 • Boekenweek 2022, een ode aan de liefde Bekijk details

  4 april 2022

  De Boekenweek is de kans om (weer) verliefd te worden! Op lezen. Op degene die je voorleest. Op je allereerste boek of op een verhaal uit je favoriete vakantieland. Of misschien begin je iets te voelen voor een schrijver van wie je nog niet eerder iets las.

 • We gaan voor meer diversiteit en inclusie Bekijk details

  17 maart 2022

  Meer diversiteit en inclusie in ons programma, publiek, personeel en onze partners vinden we heel belangrijk. We willen een plek zijn waar iedereen zich thuis voelt. Daarom ondertekende onze directeur Alice van Diepen op vrijdag 11 maart 2022 het Charter Diversiteit.

 • Stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 Bekijk details

  15 maart 2022

  Op woensdag 16 maart mogen we weer naar de stembus. Dit keer stemmen we voor de gemeenteraadsverkiezingen, maar waar gaat dat nu ook alweer over en waarom is stemmen zo belangrijk?

Paginanavigatie