Resultaat 21 - 30 (van 48)

• Wijziging spreekuren Ontwikkelplein Keizerslanden Bekijk details

27 juli 2022

De hele maand augustus zijn er een aantal wijzigingen in de spreekuren op het Ontwikkelplein in de Bibliotheek Keizerslanden.

• Update: internetstoring verholpen Bekijk details

26 juli 2022

Het is inmiddels weer mogelijk om in onze vestigingen te werken op ons netwerk via de vaste computers en op je eigen laptop. Daarnaast kun je ook weer gebruik maken van onze printers.

• Aangepaste openingstijden Bibliotheek Lettele Bekijk details

30 juni 2022

De Bibliotheek Lettele heeft deze zomer aangepaste tijden.

• Langer materialen lenen in de zomervakantie Bekijk details

30 juni 2022

De zomervakantie staat weer voor de deur. In een hotel, op de camping of lekker in je eigen achtertuin. Wandelen in de bergen, met je voeten in het zand of toch dat ene boek uit lezen. Jij regelt jouw vakantie en wij zorgen dat je wat langer de tijd hebt om dat prachtige boek uit te lezen.

• Hulp die bij je past op Ontwikkelplein Keizerslanden Bekijk details

1 juni 2022

Van uitstel kwam geen afstel. Na een start in coronatijd afgelopen najaar openden wethouder Rob de Geest en onze directeur Alice van Diepen vandaag officieel het Ontwikkelplein in de Bibliotheek Keizerslanden. Een laagdrempelige plek in de wijk waar mensen terecht kunnen voor praktische hulp en informatie over geld, wonen, computer, taal en meer.

• Jaarverslag: 2021 in verhalen en cijfers Bekijk details

20 mei 2022

Het jaarverslag over 2021 is uit!

• Update: Herinrichting Stromarkt Bekijk details

9 mei 2022

Het is je misschien al wel opgevallen, de gemeente is momenteel druk bezig met het herinrichten van verschillende plekken in de stad. Zo zijn ze op het Grote Kerkhof bijna klaar en dat betekent dat ze nu rondom de Bibliotheek aan de Stromarkt aan de slag gaan.

• Nu ook thuis beter leren computeren Bekijk details

1 mei 2022

Wil je handiger worden met de computer, tablet en smartphone? Volg dan in de bibliotheek of thuis gratis online SeniorWeb-cursussen. Zo kun je bijvoorbeeld beter leren e-mailen, werken met Windows, Word en Excel of Whatsapp gebruiken. Je kunt kiezen uit maar liefst 25 cursussen. Ze zijn er voor iedereen, jong en oud, ook als je geen lid bent van de bibliotheek.

• Blokken voor je examens in de bieb Bekijk details

21 april 2022

Zoek je een plek om te leren voor je examens? Kom studeren in de bibliotheek! In onze vestiging op de Stromarkt vind je veel studeerplekken. Zorg er wel voor dat je op tijd komt, want vol is vol.

• Blog: Eerste liefde Bekijk details

4 april 2022

Het lijkt een makkelijk onderwerp, een eerste liefde, maar ik moet er toch diep over nadenken. Was mijn eerste liefde die pop met bewegende ogen waar ik als kind zo blij mee was? Of was het dat jongetje op de kleuterschool die op mijn verjaardagsfeestje kwam?

Paginanavigatie