Vrijwilligerswerk

We zijn geregeld op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor uiteenlopende werkzaamheden. Wil je op vaste dagen en tijden werken? Of juist liever flexibel inzetbaar zijn? Wil je helpen bij activiteiten, opruimen of juist het begeleiden van mensen bij het vergroten van taal- en/of digitale vaardigheden? Of vind je voorlezen voor kinderen heel erg leuk? Wij helpen je zoeken naar het vrijwilligerswerk dat bij je past.

Servicevrijwilliger in de Bibliotheek

Werk je graag met mensen en ben je op zoek naar afwisselend vrijwilligerswerk? Ben je klantvriendelijk en behulpzaam? Vind je het leuk om ondersteunende taken te doen? Dan willen we graag met jou in gesprek!

 

Meer informatie

Vrijwilliger Coördinator Bibliotheek aan Huis

Vrijwilliger Service

Wil je bijdragen aan de maatschappelijke participatie van Deventenaren die niet zelf naar de Bibliotheek kunnen komen? Houd je van administratieve taken en vind je het leuk om contactpersoon te zijn van een team vrijwilligers? Dan is dit de vrijwilligersvacature voor jou!  

Meer informatie

Vrijwilliger voor de Bibliotheek aan Huis

Als vrijwilliger voor de Bibliotheek aan Huis zoek je boeken en andere media uit voor mensen die niet zelf naar de bibliotheek kunnen komen. Eenmaal in de vier weken bezoek je onze leden om nieuwe boeken te brengen en de oude weer mee terug te nemen.

Meer informatie

Taalvrijwilliger

Een taalvrijwilliger helpt en ondersteunt mensen die taalvaardiger willen worden, zodat ze beter kunnen meedoen in de samenleving.

Meer informatie

Digi-vrijwilliger

Ben jij iemand die anderen graag verder helpt? Weet jij je weg te vinden op internet? En ben je handig met computers, tablets en telefoons? Dan zoeken wij jou!

Meer informatie

IDO-vrijwilliger

Ben jij iemand die anderen graag verder helpt? Weet jij je weg te vinden op de websites van diverse overheidsinstanties, of wil je je daar graag in verdiepen? Dan zoeken wij jou!

Meer informatie

BoekStart-vrijwilliger

Is voorlezen aan kinderen tot 4 jaar echt jouw ding? Klik dan gauw verder. We zijn namelijk op zoek naar voorleesvrijwilligers.

Meer informatie

VoorleesExpress-vrijwilliger

Zou jij bij kinderen thuis willen voorlezen? We zijn op zoek naar vrijwillige voorlezers en coördinatoren.

Meer informatie

Vrijwilliger groepsbezoeken

Kun je goed met kinderen omgaan en lijkt het je leuk hen kennis te laten maken met de bibliotheek? Misschien is deze vacature dan iets voor jou!

Meer informatie