Klantenservice

De Bibliotheek Deventer ontvangt dagelijks vele bezoekers. Wij investeren in service, collecties en activiteiten om iedereen een aantrekkelijke bibliotheek te bieden. We werken zorgvuldig, maar het kan gebeuren dat iets niet goed is gegaan. Dat horen wij graag! Ook voor andere vragen of opmerkingen kan je natuurlijk bij ons terecht.

Om in contact te komen met de klantenservice kan je het contactformulier op deze pagina invullen of tijdens kantooruren bellen naar het onderstaande telefoonnummer. Ook in de bibliotheek zelf helpen we je natuurlijk graag op weg.

Telefoonnummer Klantenservice
(0570) 67 57 00

Hier kan je terecht voor onder meer:

  • vragen over het lenen, reserveren en verlengen van materialen
  • de ledenadministratie
  • het melden van een klacht

(Post)adres en algemeen telefoonnummer
de Bibliotheek Deventer
Stromarkt 18
7411 PK Deventer
(0570) 67 57 00

 

Contactformulier

Heeft u vragen, opmerkingen, klachten of tips, vult u dan onderstaand formulier in. Wanneer u prijs stelt op een reactie, vult u dan ook uw emailadres of uw telefoonnummer in.

De velden met een * zijn verplicht.

Het pasnummer (begint met 257) staat op de bibliotheekpas.

Uw reactie






Uw persoonlijke gegevens
Anti-spamcode invullen voor verificatie (verplicht)

Om te voorkomen dat er ongewenste e-mails (spam) via dit formulier verstuurd worden, graag hieronder de anti-spamcode invoeren. De code is niet hoofdlettergevoelig. Als de code niet goed leesbaar is kan je de code vernieuwen door op het ververs icoontje bij het invoerveld te klikken.


captcha