Onze vestigingen

Weergaveopties:

 • Bibliotheek Deventer Centrum Bekijk details

  In onze vestiging aan de Stromarkt, hartje stad, vind je ons grootste aanbod boeken, kranten, tijdschriften en andere media - voor jong en ouder, klein en groot. Je kunt er op drie verdiepingen lenen, leren, lezen. Je kunt er maken, werken en vergaderen. Er zijn werkplekken en computers. Exposities én luie zetels. Met koffie, ontbijt en lunch van ons bibliotheekcafé Freshman binnen handbereik - tot aan ons terras toe. In onze huiskamerbioscoop bekijk je onze dvd's of de films die jij wilt zien. Onze...

 • Athenaeumbibliotheek (AB) Bekijk details

  De Athenaeumbibliotheek, gesticht in 1560, is de oudste stadsbibliotheek van Nederland. In de studiezaal van de Athenaeumbibliotheek ben je welkom voor het inzien van onze bijzondere collecties en niet-uitleenbaar materiaal. De studiezaal is alleen op afspraak te bezoeken. Kijk voor meer informatie over lenen, inzien en het reserveren van stukken op: https://www.bibliotheekdeventer.nl/athenaeumbibliotheek/lenen-en-inzien.html

 • Bibliotheek Keizerslanden Bekijk details

  In deze vestiging van de Bibliotheek Deventer kun je diverse media zoals boeken en dvd's lenen, prettig werken en studeren en een culturele of educatieve activiteit bezoeken. Biebcafé Koek en Boek Koek en Boek is het café van de Bibliotheek Keizerslanden waar iedereen van 0 tot 100+ een ontspannen en gastvrije plek kan vinden. Om gezellig te kletsen onder het genot van een kopje koffie, een frisje en iets lekkers. Natuurlijk mag je altijd een boek, krant of tijdschrift uit de kasten pakken om ter...

 • Bibliotheek Bathmen Bekijk details

  De Bibliotheek Bathmen is een plek waar je diverse media kunt lenen, zoals boeken, tijdschriften en dvd's. Je kunt er terecht voor informatie over uiteenlopende onderwerpen, onder meer over dementie en geheugenproblemen. We delen de ruimte met de Wereldwinkel, het Gemeenteloket en de Oudheidkundige Kring Bathmen. Dementheek - Steunpunt voor een haperend brein In de Bibliotheek Bathmen is een speciale collectie materialen aanwezig voor mensen met een 'haperend brein', zoals dementie en niet aangeboren...

 • Bibliotheek Colmschate Bekijk details

  In de Bibliotheek Colmschate is voor elke leeftijd wat te vinden. Van boeken tot dvd’s, van tijdschriften tot cd’s. Aan de leestafel is plek om een krantje te lezen onder het genot van een kopje koffie. Daarnaast kun je bij deze vestiging ook terecht voor informatie over uiteenlopende onderwerpen. Scholieren en studenten zijn van harte welkom om hun huiswerk te komen maken en te studeren.

 • Bibliotheek Diepenveen Bekijk details

  In deze vestiging van de Bibliotheek Deventer kun je terecht om diverse media zoals boeken en dvd's te lenen. Daarnaast is de Bibliotheek een kenniscentrum waar je terecht kunt voor informatie over uiteenlopende onderwerpen. Regelmatig worden er culturele en educatieve activiteiten georganiseerd voor bewoners van de gemeente Deventer.

 • Bibliotheek Lettele Bekijk details

  de Bibliotheek Lettele is gevestigd in Kulturhus de Spil en is voor openingstijden afhankelijk van aanwezigheid van andere mensen in het Kulturhus. Daarom zijn de openingstijden wisselend. Actuele tijden zijn te vinden op het raam van de Bibliotheek. Dinsdag en donderdag van 09.00 tot 13.00 zijn vaste tijden.

 • Bibliotheek Schalkhaar Bekijk details

  De Bibliotheek Schalkhaar is een kleine, gezellige vestiging in het hart van het dorp. Je kunt hier terecht voor het lenen van boeken of DVD's. Ook kun je hier allerlei andere materialen reserveren en afhalen. Je bent van harte welkom om aan de leestafel een krant of tijdschrift te lezen, te studeren of werken achter de computer en met elkaar een praatje te maken. Voor de jongste bezoekers is de jeugdplek recent vernieuwd en kun je op het kleed en de tribune heerlijk zitten lezen, kijken of luisteren.

 • Servicepunt De Hoven / 't Hovenhuus Bekijk details

  Bibliotheekmaterialen dichtbij huis halen en terugbrengen, dat kan in ’t Hovenhuus van Wijk- en Speeltuinvereniging De Hoven. Ben je lid van de Bibliotheek Deventer? Dan kun je materialen reserveren via de online catalogus. Je kunt de gereserveerde materialen (boeken, films, muziek, luisterboeken, enz.) in ’t Hovenhuus ophalen en weer inleveren. LET OP: de openingstijden hierboven zijn de reguliere openingstijden van dit Servicepunt. Tijdens schoolvakanties is dit Servicepunt gesloten.

 • Servicepunt Okkenbroek Bekijk details

  Bij de Bibliotheek Okkenbroek kunnen kinderen terecht om boeken voor de leeftijd vanaf 4 jaar tot 12 jaar te lenen. Tevens is er een kleine collectie grootletterboeken voor volwassen inwoners van Okkenbroek. Alle andere boeken, cd's en andere media zijn via de website van de Bibliotheek te reserveren en vervolgens op te halen in de school. Tijdens schoolvakanties is dit servicepunt gesloten.