BoekStart Voorleesuurtje

Kom samen met je kindje genieten van het BoekStart voorleesuurtje in onze Bibliotheek.

Heb jij er wel eens aan gedacht jouw baby of peuter voor te lezen? Juist in de eerste jaren ontwikkelt jouw kindje zich razendsnel. Samen lezen, liedjes zingen en luisteren is niet alleen leuk, maar ook heel goed voor de taal- en spraakontwikkeling van je kind - slim dus om vroeg van start te gaan! 

Lezen, ervaringen en tips
BoekStart is een programma dat kinderen van 0 tot 4 jaar en hun ouders samen van boeken laat genieten. En dat kan ook gewoon in de Bibliotheek: tijdens onze open inloopochtenden wordt er door getrainde vrijwilligers voorgelezen en is er ruimte om te spelen en te zingen. Daarnaast kunnen ervaringen en tips worden uitgewisseld. En, ook heel fijn: meedoen is gratis.

Boekstart voorleesuurtje
Kom samen met je kindje genieten van het BoekStart voorleesuurtje in onze Bibliotheek:
In de Bibliotheek Centrum op woensdag van 10.00 tot 11.00 uur. 
In de Bibliotheek Colmschate op woensdag van 10.00 tot 11.00 uur.
In de Bibliotheek Keizerslanden op vrijdag van 10.00 tot 11.00 uur.
In 't Hovenhuus (Leliestraat 27 op De Worp) op donderdag van 10.00 tot 11.00 uur.

In de maanden juli en augustus én tijdens feestdagen vervallen de voorleesuurtjes.

We hopen de voorleesuurtjes op de overige vestigingen ook op te kunnen starten. Zodra meer vestigingen kunnen starten, voegen wij ze toe aan deze lijst. We zijn nog op zoek naar enthousiaste voorleesvrijwilligers! Dus lijkt dit je wat: meld je aan op deze pagina.

Haal je gratis BoekStartkoffertje
Is jouw baby al lid van de Bibliotheek? Kinderen tot 18 jaar zijn gratis lid van de Bibliotheek, dus ook jouw kleintje. En als je baby ongeveer 3 maanden is, krijg je namens de gemeente, de GGD en de Bibliotheek Deventer bij het consultatiebureau een waardebon voor het BoekStartkoffertje. In het koffertje zitten twee wisselende boekjes. Bij ieder boekje hebben we handige en leuke voorleestips verzameld.