Werken en studeren in de bieb

Wil je rustig studeren, werken of lezen? In de Bibliotheek Centrum hebben we stilteplekken en werkplekken voor je beschikbaar. Hier kan je gratis komen werken, ook als je geen lid bent.

Studeren in de Bibliotheek heeft veel voordelen. Er is gratis WiFi, we bieden fijne stoelen en werkplekken en je kan je laptop of telefoon overal in het gebouw makkelijk opladen. Op elke verdieping vind je studieplekken waar je rustig kan werken, alleen of met een groepje. Je kan ook gratis gebruik maken van de publiekscomputers die je vindt op de eerste verdieping. Maak tijdens je bezoek gerust gebruik van de boeken uit onze collectie. 

Heb je behoefte aan wat meer stilte? Ga dan naar de Stiltekamer. Dit is de stilste plek in de Bibliotheek, waar je in alle rust kan werken. Je vindt hem in de Proosdij op de begane grond.

Tip: in de Bibliotheek Colmschate en Keizerslanden zijn ook studeerplekken waar je je boeken in kan duiken. 

 

Printen en kopiëren

In alle vestigingen kun je printen of kopiëren. Via computers die vrij te gebruiken zijn en ook via je eigen telefoon of laptop.

Meer informatie

Organiseer zelf iets in de Bibliotheek!

Wist je dat je ook zelf iets kunt organiseren in onze ruimtes? Presenteer je scriptie, geef een workshop of een filmvoorstelling in onze huiskamerbioscoop! Er is heel veel mogelijk.

Meer informatie