Online bibliotheek app nu mét tijdschriften!

Gepubliceerd op: 20 maart 2023 10:42

Lees jij graag digitaal tijdschriften? Het aanbod digitale tijdschriften is verhuisd van de Tijdschriftenbieb app naar de app van de Online Bibliotheek.

Digitaal tijdschriften lezen

De pilot met online tijdschriften ging in 2020 van start om te kijken of er belangstelling was om tijdschriften digitaal te lezen. En wat bleek? Het was een groot succes in het eerste jaar werden er meer dan 900.000 tijdschriften online geleend! Het gevolg daarvan is dat de tijdschriften nu te vinden zijn in de app van de Online Bibliotheek. Zo kun jij gemakkelijk al je digitale materialen vinden in één app! Dit betekent dan ook dat de app van de Tijdschriftenbieb vanaf nu leeg zal zijn. 

De Online Bibliotheek

De 23 titels die in de TijdschriftenBieb te vinden waren, zijn allemaal mee verhuisd naar de online Bibliotheek en in de loop van de maand komen ook de eerste jeugdtijdschriften, Tina en ZoZitDat in de online collectie. Voor alle tijdschriften geldt dat de vóórlaatste editie wordt toegevoegd aan onze collectie. 

Download de app voor Android hier.

Download de app voor iOS (Apple) hier.

Vragen over de Online Bibliotheek app?

Kom je er even niet uit met het installeren of heb je nog vragen over de app? Neem dan contact op met onze klantenservice. Stel je vraag via klantenservice@bibliotheekdeventer.nl of bel ons op (0570) 67 57 00. We helpen je graag!

Ga direct naar de Online Bibliotheek