Start nieuwe studiekring

Gepubliceerd op: 25 augustus 2023 10:15

Ben je 50 jaar of ouder en wil je graag nieuwe mensen ontmoeten? Ben je nieuwsgierig aangelegd en deel je graag jouw eigen kennis? Geef je dan nu op voor een informatieve bijeenkomst over de nieuwe Studiekringen50plus van de Bibliotheek Deventer. 

Wat is de studiekring?

Een studiekring is een vaste groep van tien tot vijftien mensen van 50 jaar of ouder die regelmatig bij elkaar komt om allerlei onderwerpen te bespreken. Actualiteiten of iets anders dat jouw interesse heeft - de studiekring bepaalt haar eigen onderwerpen. Je blijft op de hoogte van wat er speelt in de samenleving en krijgt de kans je kennis, ideeën en meningen met anderen te delen. Zo blijf je leren in een gezellige omgeving. 

De studiekringen zijn geschikt voor iedereen van 50 jaar of ouder die samen met anderen nieuwe dingen wil ontdekken en kennis wil uitwisselen. Er worden geen eisen gesteld aan opleidingsniveau, voel je welkom.

Informatiebijeenkomst in september

Op maandag 18 september organiseren we een informatiebijeenkomst over de nieuwe studiekring, die bij voldoende aanmeldingen in oktober van start zal gaan. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan op onze website. Lukt het niet je digitaal aan te melden, dan kun je terecht bij de balie van de bibliotheek in jouw buurt. De medewerker helpt je graag bij het aanmelden via de webagenda. 

Meer informatie en aanmelden