Hulp bij afspraak boosterprik of actualiseren QR-code

Gepubliceerd op: 15 december 2021 10:28

De boostercampagne komt op stoom. Dat betekent dat er weer veel geregeld moet worden. En het liefst digitaal. Voor mensen die hier wat hulp bij kunnen gebruiken staan wij klaar.

Prikafspraak maken voor de boosterprik
Vanaf het moment dat je geboortejaar aan de beurt is kun je online een prikafspraak maken. Je krijgt hiervoor een brief. Een afspraak maken kan dan ook telefonisch, maar online met DigiD heeft de voorkeur. Online is er een demo met uitleg beschikbaar om je voor te bereiden. Hier leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt. De online uitleg is te vinden via onderstaande knop en op uitlegprikafspraak.nl.

Boosterprik gehad? Pas je QR-code aan.
Als je je boosterprik hebt gehad, moet je zelf je QR-code aanpassen. Dat gaat niet vanzelf. Op de website coronacheck.nl staat hoe dat moet.

Extra hulp nodig?
Vind je het toch lastig om zelf een afspraak te maken of je QR-code aan te passen? Wij helpen je graag. Voor een korte uitleg kun je overal bij ons terecht. Via telefoon of aan de balie in onze vestigingen.

Meer ondersteuning nodig? Kom naar het inloopspreekuur in Bibliotheek Keizerslanden
Als je meer hulp nodig hebt kom dan naar de Bibliotheek Keizerslanden. Op dinsdag en woensdag van 9.00- 13.00 uur helpen we je verder op ons Informatiepunt Digitale Overheid.

Belangrijk om mee te nemen voor het maken van een afspraak voor de boosterprik

  • DigiD inloggegevens
  • Mobiele telefoon waarop je de sms-code kunt ontvangen

Belangrijk om mee te nemen voor het aanpassen van je QR-code

  • DigiD inloggegevens
  • De smartphone waar de app op staat

Voor het aanvragen van een papieren versie neem je mee:

  • Je Burgerservicenummer

Wij doen de aanvraag. Binnen 10 dagen wordt de papieren versie opgestuurd.