Digitaal meedoen 65+

Hoe kun je echte berichten van nep onderscheiden of hoe houd je je computer up-to-date en beveiligd? Op dinsdag 19 oktober woonden dertien Deventenaren de themabijeenkomst over Online veiligheid en privacy bij. Ze deelden kennis met elkaar over wat je moet doen en laten als je online bent.

De themabijeenkomst was de eerste activiteiten van het netwerk digitaal meedoen 65+ en heeft veel nieuwe ideeën en wensen opgeleverd voor een vervolg. Het netwerk digitaal meedoen 65+ i.o. is een samenwerking van inwoners en organisaties die het digitaal meedoen van ouderen in de Gemeente Deventer wil bevorderen. Door het organiseren van activiteiten willen we het netwerk vergroten.

Het netwerk is een initiatief van de Bibliotheek Deventer en bestaat op dit moment uit enkele betrokken inwoners, Raster Ouderenwerk, Gilde-Seniorweb, Computercafé Diepenveen en de Bibliotheek Deventer. 

Wil je meer weten over het netwerk? Of wil je op de hoogte blijven van de toekomstige activiteiten en themabijeenkomsten? Stuur dan een email naar: digitaalhuis@bibliotheekdeventer.nl
Ook kun je via hetzelfde mailadres een gratis inlog aanvragen voor de online cursussen van Seniorweb. Hiervoor hoef je geen lid van Seniorweb of de Bibliotheek te zijn.