vrouw met e readerHoe kan ik lid worden?
Klik hier om lid te worden via deze site.

Je kunt uiteraard ook lid worden aan de balie in de bibliotheekvestiging van jouw keuze. Voor de openingstijden klik hier.
Neem je legitimatiebewijs mee! Na inschrijving en na contante betaling van het abonnementsgeld kun je direct lenen. Je kunt met je bibliotheekpas lenen in alle vestigingen.

Wat kost een abonnement?
Klik hier voor de kosten van een abonnement.

Hoe zeg ik mijn abonnement op?
Het lidmaatschap van de bibliotheek kun je elke 1e van de maand beëindigen. Opzeggen doe je minimaal 1 maand voor de gewenste einddatum. In het eerste jaar van je lidmaatschap wordt geen restitutie verleend. In elk volgend jaar krijg je voor het aantal volledige maanden dat vooruitbetaald is restitutie.
Opzeggen kan telefonisch, schriftelijk, via e-mail of aan de balie.
Het lidmaatschap wordt definitief stopgezet als op de dag van gewenste einddatum alle materialen zijn ingeleverd en er geen financiële verplichtingen meer zijn.
Zonder opzegging wordt het abonnement na het eerste jaar automatisch voor onbepaalde tijd verlengd.

Ik ben mijn bibliotheekpas kwijt. Wat moet ik doen?
Meld dit altijd! Je bent verantwoordelijk voor de materialen die op je pas geleend worden; ook bij verlies of diefstal. Tegen een vergoeding kun je een nieuwe bibliotheekpas aanvragen.

Wat kan ik allemaal met mijn bibliotheekpas?
Je kunt boeken, cd's, dvd's, luisterboeken, games en tijdschriften lenen. Het reserveren van materialen, ook uit andere bibliotheken, is vrijwel altijd gratis.

Kan ik boeken lenen als ik niet zelf naar de bibliotheek kan komen?
Dat kan! De dienst 'Bibliotheek aan Huis' zoekt boeken voor je uit en brengt deze bij je thuis. Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen met de Bibliotheek Deventer:
Telefoon: 0570 675700
E-mail:
Je wordt vervolgens in contact gebracht met een medewerker van 'Boek aan huis' die contact met je opneemt.