Direct naar de inhoud

Geen dag zonder boek!

Voor wie is Bibliotheek aan Huis
Als u niet meer in staat bent zelf de bibliotheek te bezoeken dan kunt u gebruik maken van onze service 'Bibliotheek aan Huis'.

Hoe werkt Bibliotheek aan Huis
Een medewerker van Bibliotheek aan Huis zoekt u thuis op om bij u te informeren naar uw leeswensen en interessegebieden. Daarna zoekt de medewerker de materialen voor u uit en brengt deze één keer in de vier weken bij u thuis.

De Bibliotheek Deventer heeft een ruime keuze aan boeken op allerlei gebied, alsook cd's, films, muziekdvd's, tijdschriften en e-books.
Voor slechtzienden zijn er passende mogelijkheden zoals luisterboeken, grootletterboek en daisyroms.

Bibliotheek aan Huis werkt met gekwalificeerde vrijwilligers.

Wat zijn de kosten van Bibliotheek aan Huis
U betaalt voor deze service alleen de kosten van een abonnement van de Bibliotheek Deventer, tegen de geldende tarieven en voorwaarden.

Hoe kunt u zich aanmelden
Wilt u meer informatie over Bibliotheek aan Huis of wilt u zich hiervoor aanmelden, belt u dan met de Bibliotheek Deventer, telefoonnummer (0570) 67 57 00 of u stuurt een e-mail naar . Vervolgens neemt een medewerker contact met u op.

 

Heb je nog materialen thuisliggen die binnenkort ingeleverd moeten worden? Tot en met 14 juli nemen we ivm de coronamaatregelen alle materialen boetevrij in. Heb je geen materialen geleend? Dan hoef je natuurlijk niks te doen.