Voorleestips van Hetty

Voorleestip 3: Voorlezen helpt in alle talen

De komende tijd voorziet bibliotheekspecialist Hetty Odenthal je in het kader van de Voorleesdagen van handige tips waarmee je het voorlezen voor de kinderen (en jezelf) nóg leuker maakt.

Voorleestip 3: Voorlezen helpt in alle talen.

 

Bekijk ook voorleestip 1  en voorleestip 2 op ons youtubekanaal!

Nationale Voorleesdagen in de Bibliotheek: mopperen maakt je leuker

Hoe is het om groot te zijn, of klein, of arm of ziek? Of hoe is het als je boos bent en de hele dag moppert? Je kunt er over lezen in de vele prachtige kinderboeken uit onze collectie. Eén keer per jaar zetten we de collectie voor de allerkleinsten in de schijnwerpers en sluiten we ze aan bij de Nationale Voorleesdagen. Dit jaar bijvoorbeeld met activiteiten als voorleesontbijtjes, prentenboekenruilbeurzen en interactief voorlezen tijdens het KOP-Festival maar ook digitaal met tips en trucs. De Voorleesdagen zijn van 22 januari tot en met 1 februari.

Prentenboeken TopTien

Juist Nu: Welkom in de Online Bibliotheek

ThuisBieb: 100 e-books voor iedereen

We zijn online open! Met de ThuisBieb-app lees je de mooiste e-books op je tablet of smartphone. Ook als je géén lid bent van de Bibliotheek.

Download de ThuisBieb


Luisterboeken voor Iedereen

Moet of wil je de komende tijd binnen blijven? We hebben extra mooie luisterboeken toegevoegd. Voor iedereen! Dus ook als je geen lid bent.

Kies je luisterboek


Ik Lees Thuis

Kun je niet naar buiten? Dan haal je de wereld toch naar binnen! Voor een goed verhaal hoef je de deur niet uit.

Bekijk de E-books


Werk aan Persoonlijke Ontwikkeling

Verzamelpagina over persoonlijke ontwikkeling: hoorcolleges, e-books over geschiedenis en filosofie of liever een online taalcursus volgen?

Groei verder


E-books voor kinderen van 0 tot 6 in de Online Bibliotheek

We willen dat jij met plezier leest en luistert. Via de online Bibliotheek heb je daarom met je bibliotheeklidmaatschap 24/7 toegang tot heel veel e-books en luisterboeken, ook voor kinderen.

Bekijk de collectie

De TopTien van Deventer

Poll

Lees jij voor?
Coronavirus: onze vestigingen zijn voorlopig gesloten