Direct naar de inhoud

Afbeelding tablet met DeventerWijzer en zachte achtergrond skyline DeventerDeventerWijzer is de online sociale kaart van Deventer en legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken voor inwoners van de gemeente Deventer geregeld zijn. De website helpt inwoners om snel zelfstandig de weg te vinden en het helpt professionals bij het wijzen van de weg naar organisaties en laagdrempelige hulp. Wij vinden het belangrijk dat mensen meedoen en erbij horen. Daarom wijst DeventerWijzer ook de weg naar gezellige activiteiten in de buurt.

DeventerWijzer wordt in opdracht van de gemeente Deventer onderhouden door de Bibliotheek Deventer. Zowel inhoudelijk als functioneel. Spelers in het veld van wonen, zorg, welzijn, werk en geldzaken worden uitgenodigd hun organisatie en producten te beschrijven en bij te houden in de database van DeventerWijzer. De algemene informatie wordt actueel gehouden door een redacteur van de bibliotheek met inhoudelijke kennis.

Samen het gebruik vergroten

Wij zijn overtuigd van de relevantie van DeventerWjizer voor de inwoners en de professionals (en daarmee weer de inwoners). We willen dan ook graag het gebruik van DeventerWijzer bevorderen. Daar kunnen we hulp bij gebruiken.

Organisaties die DeventerWijzer onder de aandacht willen brengen maken we het zo gemakkelijk mogelijk door het samenstellen van een Toolkit. Eind oktober 2019 is de Toolkit gevuld met diverse kant-en-klare uitingen die vrij te gebruiken zijn. Zo bieden we kant-en-klare facebookberichten, narrowcastingsdia's, advertenties, artikelen voor nieuwsbrieven, afbeeldingen, flyers en meer. 

Alles op deze pagina is te downloaden. Organisaties mogen de inhoud van de Toolkit naar eigen inzicht inzetten op voorwaarde dat boodschap, beeld en afzender in tact blijven.

De Toolkit

Flyer voor Deventenaren

Flyer voor professionals

Algemene advertentie

Voorbeeldtekst voor een nieuwsbrief

Voorbeeldtekst voor Facebook

Logo voor drukwerk (CMYK)

Logo voor digitaal gebruik (RBG)

 

Voor vragen kan contact opgenomen worden met de afdeling communicatie van de Bibliotheek Deventer: