Een activiteit organiseren in de bibliotheek

De bibliotheek in het centrum vind je middenin de oude stad. Een ruim en open gebouw, van binnen en van buiten verbonden met de samenleving. Ruimte genoeg om afstand te houden en een goede luchtzuiveringsinstallatie zorgt voor schone lucht. Bij ons kun je veilig terecht.

We zijn een marktplaats voor kennis, informatie en inspiratie, niet alleen vóór maar juist ook mét en ván alle Deventenaren.  

Daarom nodigen we iedereen uit kennis te halen en vooral ook te brengen, om anderen te inspireren. Dat kan op onze pleinen, open ruimtes in de bibliotheek die gratis gebruikt mogen worden voor allerlei openbare initiatieven. We hebben plekken om te brainstormen, om te vergaderen of een cursus of presentatie te geven. Een knus theater voor voorstellingen of workshops en een gezellige huiskamerbioscoop waar je een film kunt kijken. Op de begane grond is een mooi café met een klein podium voor bijvoorbeeld een optreden. En op de tweede verdieping vind je onze makersplaats: een inspirerende plek waar je aan de slag kunt met technieken zoals lasersnijden, 3D-printen en programmeren.  

Wil je een ruimte bij ons huren? Bekijk hier de verhuurtarieven voor het reserveren van ruimtes in de Bibliotheek Deventer tijdens corona.

Heb je nog vragen of wil je een reservering bevestigen neem dan contact op met. Uiteraard werken we volgens de meest actuele maatregelen van de overheid. 

Bekijk hier onze meest actuele openingstijden