Opzeggen

Het lidmaatschap van de bibliotheek kan elke 1e van de maand beëindigd worden. Opzeggen is natuurlijk geen enkel probleem, ook al vinden we het jammer dat je weggaat. Voor een klein bedrag per maand heb je toegang tot de collectie van heel Nederland, en steun je ons in het toegankelijk maken van kennis en informatie voor iedereen. 

Wil je opzeggen? Dat kan telefonisch, via e-mail of met het contactformulier op deze website. Vermeld daarbij je naam, lidmaatschapsnummer en reden van opzeggen. We maken het dan voor je in orde. Liever persoonlijk contact? Ook aan de balie van jouw Bibliotheek kan je opzeggen.

Opgezegd, hoe gaat het nu verder?

Je kan op ieder moment opzeggen met een opzegtermijn van een maand. Opzeggen doe je minimaal 1 maand voor de gewenste einddatum. Het vooruitbetaalde abonnementsgeld wordt terugbetaald vanaf de datum waarop de opzegging ingaat. Alleen in het eerste jaar kan je niet tussentijds opzeggen en krijg je ook geen abonnementsgeld terug. 

Het lidmaatschap wordt definitief stopgezet als op de dag van gewenste einddatum alle materialen zijn ingeleverd en er geen financiële verplichtingen meer zijn. 

Begin je ons te missen? Word dan gewoon weer lekker lid! Je kunt op ieder moment starten of stoppen met het lidmaatschap. Hopelijk tot ziens!