Website voorlezen
png facebook png twitter Lees de nieuwsbrief
  • Lees zoveel als je kunt

    Go Ahead Eaglesspelers Dennis Hettinga, Joey Suk en de Bibliotheek Deventer dagen je vanaf 5 februari 2018 weer uit om negen weken lang zoveel mogelijk boeken te lezen. Plak een voetbalsticker op je poster om de score bij te houden. Als je klas meedoet kan dat op school en anders speel je de thuiseditie. De poster haal je bij de bibliotheek. In de week van 9 april klinkt het eindsignaal.

    Zoek de mooiste boeken uit en ga voor de hoogste score!

Scoor een Boek Thuiseditie

Banner

Win kaarten voor de voetbalwedstrijd
Go Ahead Eagles - FC Eindhoven

Ook thuis kun je boeken scoren. Haal de speciale thuiseditieposter en de stickers van Scoor een Boek bij de Bibliotheek Centrum, Colmschate of Keizerslanden. Voor elk boek, tijdschrift en krant die door jou of je broer, zus, vader of moeder wordt (voor)gelezen plak je een bal.

 

Wil je kans maken op kaartjes voor de wedstrijd Go Ahead - FC Eindhoven, mail dan voor 2 april een boekentip naar . Laat ons weten wat jouw favoriete boek is en waarom. Als je wint krijg je vier kaartjes voor de Adelaarshorst.

Scoor een Boek Schooleditie

Banner

Doet jouw klas mee aan Scoor een Boek? Dan ben je niet alleen. In heel Deventer doen 600 leerlingen uit groep 5 en 6 mee. We wensen jullie allemaal veel succes. Lees zoveel mogelijk boeken en plak je stickers op de poster. En niet vergeten... heb vooral veel plezier! Lezen moet leuk zijn.

 

Heb je even geen idee welk boek je moet lezen? Vraag het aan Dorinda, Jutta, Nienke of Marike van de Bibliotheek. Een van hen loopt wel vaker bij jullie op school rond en ze weten precies welke boeken leuk zijn.

Het is rust!

Vanaf 12 maart is het een weekje rust. En wat doe je dan? Lezen of niet? Bekijk hoe het gaat met Fedde van de Windroos en Joey Suk van Go Ahead Eagles.

Go Ahead!

Aanmoediging nodig? Die krijg je van Go Ahead Eaglesverdediger Dennis Hettinga. Samen met Fedde ter Mate van de Windroos Broederenstraat schittert hij in een leuk filmpje. De première was op 6 februari in basisschool de Windroos.