Direct naar de inhoud

Print je poster voor de Thuiseditie

Op de bovenste helft van het voetbalveld staan allerlei leuke opdrachten. Heb je een opdracht gedaan? Kleur dan het voetbalshirt in. Op de onderste helft van het veld staan 10 spelers van jouw club. 15 minuten gelezen? Kleur een shirtje in!

Inleveren kon eerst tot 1 april. Maar door het coronavirus mag je hem later inleveren: mail een foto van je poster met ingekleurde shirtjes vóór 1 juni naar  Zet in de mail ook je naam en je telefoonnummer. 

Download en print de poster, doe de opdrachten en maak kans op een voetbal met handtekeningen van al je favoriete Go Ahead Eagles-spelers! In de eerste week van juni nemen we persoonlijk contact op met de winnaars.

  SEBgoed

E-book aanraders 6-12 jaar

Scoor een Boek!: we blijven scoren!

Scoor een Boek!-fans opgelet: Elmo en Mael hebben een belangrijke boodschap voor jullie!

Boekentips van Dorinda en Maatje

Dorinda is leesconsulent bij de bibliotheek. Dat betekent dat ze heel veel verstand heeft van lezen en leuke boeken, en die kennis graag met jullie deelt. Ze maakte een filmpje met leuke boekentips om thuis te lezen!

Fluitsignaal thuiseditie

Zoveel tijd heb je nog om zoveel mogelijk boeken te scoren:

Het is rust bij Scoor een Boek!

Scoor mee met de Bibliotheek en Go Ahead Eagles!

Scoor een Boek! is een superleuk leesproject dat de Bibliotheek Deventer in samenwerking met Go Ahead Eagles organiseert. Veel scholen in Deventer doen eraan mee, maar ook thuis kan je met ons boeken scoren. Meedoen is simpel en je kan er leuke prijzen mee winnen. En tijdens het project word je aangemoedigd door Go Ahead Eaglessterren Elmo Lieftink en Maël Corboz!

Het Scoor een Boek! journaal

Het is tijd voor Scoor een Boek!. De komende 10 weken gaan we zoveel mogelijk boeken lezen in de klas.