ANBI verklaring Stichting Vrienden van de Bibliotheek Deventer

De Stichting Vrienden van de Bibliotheek Deventer is een officiële ANBI (algemeen nut beogende instelling) zonder winstoogmerk. Een voorwaarde die aan een ANBI gesteld wordt is dat ze voor iedereen die het wil inzicht geeft in de doelstellingen, activiteiten en bestedingen doormiddel van een ANBI-verklaring.

Hieronder vindt u de betreffende gegevens en een PDF met de Resultatenrekening en Balans van 2013.

Bestuur vrienden
Bestuur Vrienden van de Bibliotheek in de boekenkelder. Vlnr J.P. de Ruijter, M.H. Meijer en W. Hoogstraten

Officiële naam: Stichting Vrienden van de Openbare Bibliotheek Deventer

Bij het publiek bekende naam: Vrienden van de Bibliotheek Deventer

RSIN/fiscaal nummer: ANBI 802806995

Adres: Brink 70 | 7411 BW Deventer

Bestuur:
Voorzitter, de heer J.P. De Ruijter
Secretaris, de heer W. Hoogstraten
Penningmeester, de heer M.H. Meijer

Beleidsplan: Zoveel mogelijk boeken ophalen en verkopen

Beloningsbeleid: Alleen onkostenvergoeding

Doelstelling: De stichting heeft ten doel het daadwerkelijke en in financiele zin ondersteunen van specifieke projecten van de Bibliotheek Deventer.

Activiteiten: Elke vrijdag en zaterdag van 10.00 tot en met 16.00 uur verkopen van boeken die afgeschreven zijn door de bibliotheek of door particulieren geschonken zijn (en vaak bij mensen thuis opgehaald worden)

Financiële verantwoording:

Resultatenrekening en Balans 2017