In het meerjarenbeleidsplan laat de Bibliotheek Deventer zien wat de koers gaat worden voor komende vier jaar. We formuleren onze missie en visie en beschrijven de kernwaarden die we als uitgangspunt nemen voor wie we willen zijn.

Dit plan is niet zomaar tot stand gekomen. Ruim 100 mensen uit de stad hebben tijdens vier dialoogsessies hun visie en input gegeven. Waar vinden zij dat een bibliotheek anno nu voor moet staan. Daarnaast werkt de bibliotheek samen met een flink aantal partners in de stad en ontvangen we duizenden bezoekers in de diverse vestigingen. Door met hen in gesprek te gaan en vooral ook te luisteren naar wensen en ideeën krijgen we een beeld van onze toekomst. En dan vergeten we natuurlijk niet de medewerkers van de Bibliotheek Deventer zelf. Vanuit hun deskundigheid en passie voor het vak zijn ze onmisbaar bij het richting geven aan een betekenisvolle bibliotheek.

Het plan is nu af, maar dat betekent niet dat we uitgepraat zijn. We staan open voor inbreng. Mailen mag altijd naar  of knoop een persoonlijk gesprek aan met een van onze medewerkers. Al uw suggesties zorgen ervoor dat wij samen met u een bibliotheek kunnen realiseren waar iedereen zich prettig en welkom voelt.

Het meerjarenbeleidsplan is opgemaakt in een programma dat online te lezen is. De opmaak past zich aan waardoor het leesbaar is op zowel telefoon, tablet als gewone pc. Als u hier klikt of op onderstaande afbeelding dan gaat u rechtstreeks naar ons meerjarenbeleidsplan.

Wij wensen u veel leesplezier.

Screenshot mjb