jonge vrouw met laptop 71658670Tijdelijke pauze voor BiebPanel

Vanaf 2010 tot en met eind 2016 heeft de Bibliotheek Deventer gebruikersonderzoek gedaan via BiebPanel. Zeven jaar lang hebben tussen de 300 en 500 mensen elk kwartaal hun mening gegeven over uiteenlopende onderwerpen. Daarvoor willen we ieder BiebPanellid bedanken. Het gaf ons inzicht in hoe gebruikers de Bibliotheek Deventer beleven op gebied van collectie, de inrichting, de dienstverlening en bijvoorbeeld de activiteiten.

We hebben de keuze gemaakt om in verband met de nieuwbouw van de bibliotheek aan de Stromarkt een pauze van twee jaar in te lassen. Daarna gaan we verder met BiebPanel of een ander onderzoeksbureau. Uiteraard blijft tot die tijd uw mening belangrijk en we zullen u zeker blijven bevragen. Tijdens een praatje in de bibliotheek, via de website of misschien komt u ons wel op straat tegen. Zo hopen we samen met u de Bibliotheek Deventer nog uitdagender en gastvrijer te maken. 

De resultaten van zeven jaar BiebPanel gooien we niet weg. Op deze pagina kunt u de rapportages blijven lezen. Ook wij zullen er nog geregeld naar kijken en vergelijken.

Lees meer

Resultaten en actiepunten uit de BiebPanelonderzoeken tot en met eind 2016.

Winnares BiebPanel 2016 laat graag deskundige mening horen