Let op: aankomende zaterdag grote drukte verwacht in de Bibliotheek Centrum

Gepubliceerd op: 10 juni 2024 14:45

Plan je bezoek aan de Bibliotheek Centrum vooruit, op zaterdag 15 juni is het drukker dan normaal in de bibliotheek. Op deze dag staan de deuren van de Bibliotheek Centrum namelijk wijd open voor het Famillement.

Het Famillement 2024

Samen met het CBG en Collectie Overijssel openen wij onze deuren voor een onvergetelijk evenement: het Famillement. Het grootste evenement op het gebied van familiegeschiedenis in Nederland. Of je nu een expert stamboomonderzoeker bent of simpelweg nieuwsgierig bent naar je familiegeschiedenis, er is voor ieder wat wils!

Wat is er te doen?

Op zaterdag 15 juni zijn er diverse lezingen, workshops, rondleidingen en nog meer leuke activiteiten te beleven in de Bibliotheek Centrum aan de Stromarkt en bij Collectie Overijssel aan het Klooster 12. Toegang is gratis, voor een aantal workshops en activiteiten is een aanmelding verplicht. Meld je snel aan vóór zaterdag 15 juni als je zeker wilt zijn van een plek. Aanmelden kan via onze agenda.

Plan je bezoek

Het programma van deze dag vindt plaats in de gehele bibliotheek. Wil je graag rustig werken of tussen de boeken struinen zonder al die drukte? Neem deze dag eens een kijkje bij Bibliotheek Keizerslanden of Colmschate. Bekijk hier de actuele openingstijden van onze vestigingen.