Corona-update 19 december: Open voor uitleen, werken, studeren en ondersteuning

Gepubliceerd op: 19 december 2021 20:54

Wij blijven open voor uitleen, lezen, werken en studeren en voor ondersteuning van de mensen die dat nodig hebben. Dat doen we zoveel mogelijk volgens de huidige openingstijden, dat lukt bijna overal. Natuurlijk doen we dat veilig en volgens de geldende coronamaatregelen.

• Iedereen van 13 jaar of ouder houdt 1,5 meter afstand van elkaar
  • Iedereen van 13 jaar of ouder draagt bij ons een mondkapje (als je gaat zitten mag deze af)
  • Je neemt een mandje mee bij binnenkomst
  • Kom niet naar de bibliotheek met klachten
  • Volg instructies van onze medewerkers op
  • Houd rekening met andere bezoekers

Activiteiten en spreekuren
Activiteiten en spreekuren voor mensen die wat extra hulp nodig hebben, gaan door. Hulp bij taal, computers of de digitale overheid bijvoorbeeld. Online activiteiten gaan ook door. Alle andere geplande activiteiten, zoals de activiteiten voor kinderen in de kerstvakantie, zijn helaas geannuleerd.

Twijfel je of iets doorgaat? Kijk dan voor de zekerheid in onze agenda. Heb je een kaartje gekocht voor een activiteit? We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hulp bij afspraak boosterprik of actualiseren QR-code
We blijven ook beschikbaar voor extra hulp bij het maken van een afspraak voor de boostervaccinatie, het actualiseren van de QR-code en het aanmaken van een DigiD

Voor een korte vraag kun je overal bij ons terecht. Via telefoon of aan de balie in onze vestigingen. Heb je meer ondersteuning nodig? Kom dan naar het inloopspreekuur in Bibliotheek Keizerslanden op dinsdag of woensdag van 09.00 tot 13.00 uur.

Horeca
Freshman in Bibliotheek Centrum gaat over op To Go. Koek en Boek in Keizerslanden is gesloten.

Openingstijden
De openingstijden zijn bijna overal zoals altijd. Kijk voordat je een bezoek brengt aan jouw bibliotheek even naar de actuele openingstijden

Vragen en contact
Bekijk de meestgestelde vragen hier. Staat je vraag er niet tussen of heb je ergens hulp bij nodig? Stel je vraag via klantenservice@bibliotheekdeventer.nl of bel ons op (0570) 67 57 00. We helpen je graag!

Kijk voor alle laatste informatie over het coronavirus op de website van het RIVM.