Nieuws Athenaeumbibliotheek

Coronavirus: bibliotheek binnenkort weer open

Update 08/05

Goed nieuws! Binnenkort kan jij weer naar de bieb. Gelukkig maar, want wat hebben we je enorm gemist.

Natuurlijk blijft veiligheid voorop staan, daarom openen we stapsgewijs. Op onze speciale website lees je er alles over.

Vragen? Neem gerust contact met ons op. Telefonisch zijn we iedere werkdag tussen 9.00 en 15.00 uur bereikbaar via telefoonnummer (0570)675700. Mailen kan natuurlijk ook: .

Uitleenperiode boeken automatisch verlengd

Heb je thuis nog bibliotheekboeken liggen die ingeleverd hadden moeten worden? Daar hoef je je geen zorgen over te maken. De leenperiode van boeken en andere media is automatisch voor je verlengd.

Meer informatie over het Coronavirus

Voor meer informatie over het Coronavirus verwijzen we je naar de website van de Rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

We zien je snel terug!