Mijn Bibliotheek

Laden...

Aangepaste openingstijden in verband met verhuizing en de zomer

De komende periode zullen de openingstijden van de diverse vestigingen van de Bibliotheek Deventer afwijken van wat je van ons gewend bent. Dat heeft deels te maken met de zomerperiode, maar ook met de verhuizing van de Bibliotheek Centrum naar de Stromarkt. We proberen je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. De informatie wordt geregeld ververst. Als je vragen hebt stel ze rechtstreeks aan onze medewerkers, of neem contact op met onze klantenservice.

Actuele stand van zaken (laatste wijziging: 13 juli 2018: ophalen PMD zakken bij de Athenaeumbibliotheek)

1: Geen dienstverlening in alle vestigingen van 23 - 29 juli

In week 30 zijn er grootschalige werkzaamheden aan ons netwerk. In geen enkele vestiging hebben we internet en daardoor is het inleveren en uitlenen van materiaal niet mogelijk. Ook wifi en de publieks pc's zijn niet te gebruiken. Daarom zijn de meeste vestigingen gesloten.

Wat kan wel:

• Bibliotheek Bathmen - geen dienstverlening maar het gebouw is open.
  • Bibliotheek Lettele - geen dienstverlening maar het gebouw is open.
  • Athenaeumbibliotheek - geen dienstverlening maar het gebouw is dinsdag, woensdag en donderdag open van 13.00 - 17.00 uur
    • Je kunt terecht voor de dienstverlening van het HCO

Van 23 juli tot en met 4 september 2018 rekenen we geen (extra) te-laat-geld

• Valt je inlevertermijn binnen deze periode dan kun je boetevrij terugbrengen tot en met 4 september
  • Te-laat-geld dat voor 23 juli opgebouwd is blijft staan, maar wordt tot en met 4 september niet verhoogd. Voor de boetes die je al bij ons hebt uitstaan volgen we de normale procedure

Let op: deze regeling is niet van toepassing op materialen geleend bij de vestiging Centrum. Kijk bij punt 2 voor meer informatie over de sluiting van de Bibliotheek Centrum.

Overige bereikbaarheid
De website is bereikbaar
We zijn telefonisch beperkt bereikbaar op 0570 - 675700
We zijn niet bereikbaar per mail

2: Bibliotheek Centrum aan de Brink sluit; deel dienstverlening naar Athenaeumbibliotheek

Op zaterdag 14 juli is de laatste dag dat de Bibliotheek Centrum aan de Brink open is. De nieuwe bibliotheek aan de Stromarkt opent de deuren op donderdag 27 september. Van 16 juli tot 26 september kun je in de Athenaeumbliotheek aan Het Klooster 12, terecht voor de volgende zaken:

• Ophalen van reserveringen.
    • Na ontvangst van je reserveringsbericht staan de materialen een werkdag later voor je klaar
    • Ophalen kan tussen 13.00 - 17.00 uur (let op: niet in week 30)
  • Lezen van actuele kranten en tijdschriften
    • Kan van 9.00 tot 17.00 uur (let op: in week 30 van 13.00 tot 17.00 uur)
  • Ophalen van PMD zakken
    • Kan van 9.00 tot 17.00 uur (let op: in week 30 van 13.00 tot 17.00 uur)

Openingstijden:
De Athenaeumbliotheek is open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Tijdens de zomervakantie (23 juli - 31 augustus) open op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00 tot 17.00 uur (Let op week 30: zie punt 1)

Bij al onze andere vestigingen kun je overigens gewoon terecht voor alle reguliere bibliotheekzaken zoals het inleveren van je boeken. Ook de boeken die je geleend hebt in de Bibliotheek Centrum.

Voor alle materialen die geleend zijn in de vestiging Centrum met een inleverdatum tussen 16 juli en 27 september, verlengen we de inleverdatum tot minimaal 5 dagen na de opening. Op ‘mijn bibliotheek’ op de website vind je ruim van te voren de exacte inleverdatum.

3: Zomeropeningstijden

Athenaeumbibliotheek: 30 juli - 2 september
Dinsdag 9.00 - 17.00 uur / uitleen en studiezaal open vanaf 13.00 uur
Woensdag 9.00 - 17.00 uur / uitleen en studiezaal open vanaf 13.00 uur
Donderdag 9.00 - 17.00 uur / uitleen en studiezaal open vanaf 13.00 uur

Bibliotheek Okkenbroek: 23 juli - 2 september
Gesloten

Servicepunt De Hoven: 23 juli - 2 september
Gesloten

Een overzicht van alle openingstijden vind je hier.