Aangepaste openingstijden in verband met verhuizing en de zomer

De komende periode zullen de openingstijden van de diverse vestigingen van de Bibliotheek Deventer afwijken van wat je van ons gewend bent. Dat heeft deels te maken met de zomerperiode, maar ook met de verhuizing van de Bibliotheek Centrum naar de Stromarkt. We proberen je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. De informatie wordt geregeld ververst. Als je vragen hebt stel ze rechtstreeks aan onze medewerkers, of neem contact op met onze klantenservice.

Actuele stand van zaken (laatste wijziging: 1 september 2018)

1: Bibliotheek Centrum aan de Brink gesloten; deel dienstverlening naar Athenaeumbibliotheek

De nieuwe Bibliotheek Deventer Centrum aan de Stromarkt opent de deuren op donderdag 27 september. Van 16 juli tot 26 september kun je in de Athenaeumbliotheek aan Het Klooster 12, terecht voor de volgende zaken:

• Ophalen van reserveringen.
    • Na ontvangst van je reserveringsbericht staan de materialen een openingsdag later voor je klaar
    • Ophalen kan tussen 13.00 - 17.00 uur
  • Lezen van actuele kranten en tijdschriften
    • Kan van 9.00 tot 17.00 uur
  • Ophalen van PMD-zakken
    • Kan van 9.00 tot 17.00 uur

Openingstijden:
De Athenaeumbliotheek is van 3 september tot 27 september open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur voor het lezen van kranten en tijdschriften en het ophalen van PD-zakken. De uitleenbalie en de studiezaal voor onderzoek, zijn open van 13.00 tot 17.00 uur.

Vanaf 31 juli zijn er geen publiekspc's meer in de Athenaeumbibliotheek. Die dienstverlening wordt opgepakt in de nieuwe Bibliotheek Centrum. Vanaf 27 september is het mogelijk om aan de Stromarkt gebruik te maken van nieuwe publiekspc's. We bieden gratis internet voor iedereen op basis van eerlijke verdeling tijdens drukte.

Bij al onze andere vestigingen kun je overigens gewoon terecht voor alle reguliere bibliotheekzaken zoals het inleveren van je boeken. Ook de boeken die je geleend hebt in de Bibliotheek Centrum.

Voor alle materialen die geleend zijn in de vestiging Centrum met een inleverdatum tussen 16 juli en 27 september, verlengen we de inleverdatum tot minimaal 5 dagen na de opening. Op ‘mijn bibliotheek’ op de website vind je ruim van te voren de exacte inleverdatum.

2: Zomeropeningstijden

Bibliotheek Bathmen: 22 - 24 september
In verband met de kermis in Bathmen is de Bibliotheek Bathmen gesloten op:
Zaterdag 22 september vanaf 13.30 uur
Maandag 24 september de gehele dag

Een overzicht van alle openingstijden vind je hier.