Mijn Bibliotheek

Laden...
png facebook  png twitter  Lees de nieuwsbrief

Verhuisvoorbereidingen gestart

2lezen banner

Op 27 augustus 2018 gaat de nieuwe bibliotheek aan de Stromarkt open. Een nieuwe bibliotheek betekent een nieuwe opstelling van de collectie. Als voorbereiding daarop hebben we op 19 april j.l. alle romans op de 1e etage geplaatst. Alle romantische verhalen, spannende detectives en literaire romans vind je bij elkaar in één alfabet, van Aagten tot Zijlstra. Thema's uit de romancollectie blijven we uitlichten op de rode, groene en paarse tafels op de begane grond.

Maandag 23 april j.l. hebben we de collecties voor de jeugd anders opgesteld. De leesboeken voor de leeftijd 8+ staan nu in één alfabet, net als de leesboeken voor 12+ en voor 15+. De eerste verhuisvoorbereidingen zijn beëïndigd met de films: de dvd-collectie is niet meer onderverdeeld in Spannend, Romantisch en  Filmhuis maar staat in één alfabet, net als de bluray's.

Zaterdag 14 juli is de laatste openingsdag van de bibliotheek aan de Brink. De rest van de maand juli en de eerste weken van augustus gebruiken we om alles te verhuizen naar de Stromarkt. In deze periode kun je terecht op alle andere vestigingen van de Bibliotheek Deventer. Meer nieuws over de activiteiten in de eerste week van de opening vanaf 27 augustus volgt binnenkort.