Computercursus Werken met de E-overheid

Bij de overheid kan je steeds meer digitaal regelen. Zoals een afspraak maken bij de gemeente, werk zoeken bij het  UWV of je huur- en zorgtoeslag aanvragen. Dat is handig, maar veel mensen vinden het ook moeilijk. In de cursus Digisterker leer je werken met de websites van de overheid. Ook leer je een DigiD aanvragen en gebruiken.

Deze onderwerpen staan op het programma

• DigiD aanvragen en gebruiken
  • Zoeken en vinden van informatie op de websites van de overheid
  • Gebruik van persoonlijke omgevingen van de overheid zoals Mijn toeslagen, werk.nl en MijnOverheid
  • Digitaal je zaken regelen bij de gemeente Deventer

Waar en wanneer?

• Vanaf dinsdag 30 oktober 19:30 - 21:30 uur in de Bibliotheek Centrum (Stromarkt 18 in Deventer)

Cursusduur

5 keer 2 uur les.

Kennisniveau

Voor deze cursus is het nodig dat je met een computer kunt omgaan en basiskennis van internet hebt.

Wat kost het?

Je betaalt 10 euro voor 6 lessen. Je krijgt een werkboek en koffie/thee. Zelf neem je een koptelefoon of oortjes mee.

Certificaat

Na 6 lessen krijg je het diploma Klik&Tik.

Bel 0570 - 675700
Mail naar

Meld je in de bibliotheek bij de servicebalie