Mijn Bibliotheek  

Laden...
 • Na 100 jaar vertrekken we

  Zaterdag 14 juli was de Bibliotheek Centrum voor de laatste keer open aan de Brink. We zijn nu bezig met onze grote verhuizing.

  Donderdag 27 september openen we op de Stromarkt! 

  Wat betekent dat voor u

 • Geen dienstverlening 23 - 30 juli

  In week 30 is er groot onderhoud aan ons netwerk. We hebben geen internet/wifi en zijn daarom niet bereikbaar per mail. De website blijft in de lucht.
  Op alle vestigingen is inleveren of uitlenen niet mogelijk. Ook kun je niet op de publieks pc's en de wifi. Daarom zijn de meeste vestigingen gesloten.

  Bekijk het overzicht per vestiging

De opening

Opening nieuwbouw

Op 27 september openen we de deuren van ons nieuwe pand aan de Stromarkt. Natuurlijk doen we dat niet stilletjes. We werken hard aan een mooi programma voor jong en oud. Zodra we een tipje van de sluier op kunnen lichten doen we dat zeker hier.

Lenen en meer

Colmschate

De komende periode zijn er diverse wijzigingen in openingstijden. Vanwege de verhuizing, maar ook omdat het zomervakantie is. De actuele stand van zaken vind je hier.

Voor gebruikers van de Bibiotheek Centrum geldt: vanaf de sluiting op 16 juli kun je de meest actuele kranten en tijdschriften lezen bij de Athenaeumbibliotheek aan Het Klooster 12. Heb je boeken gereserveerd dan kun je die daar ook ophalen. Boeken inleveren kan op alle andere vestigingen. 

Bouw nieuwe Bibliotheek Centrum

Volg hier hoe de nieuwbouw van de Bibliotheek Deventer aan de Stromarkt vordert.