• Culinair en cultureel café

    Koek en Boek is het café van de Bibliotheek Centrum waar iedereen van 0 tot 100 een ontspannen en gastvrije plek kan vinden. Om gezellig te kletsen onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers, of om te vergaderen met een uitgebreid luncharrangement.

    Lees meer over Koek en Boek

  • Koek en Boek wordt cashless

    In verband met veiligheid en efficiëntie zijn er vanaf woensdag 11 mei 2016 geen contante betalingen meer mogelijk in het biebcafé. U kunt alleen nog betalen met uw pinpas.

Halo Kringloop en Tante Aggie in Koek en Boek

koekenboek by aggie

De inrichting van Koek en Boek wordt vanaf 1 januari 2015 verzorgd door Halo Kringloop en ophaalservice en Tante Aggie.

Wilt u de stoel waarop u zit of het kopje waaruit u gedronken heeft mee naar huis nemen dan kan dat tegen een zeer schappelijke prijs.

Boeken over Koeken

Bakkerij Bril levert Koek en Boek

bakkerijbril spuiten

De koeken en krentenwegge van Koek en Boek worden geleverd door Ambachtelijke Bakkerij Bril uit Voorst. Zes generaties Bril bakken al meer dan 150 jaar gevulde koeken, speculaas, krentenbrood en nog veel meer. En dat alles volgens eigen recept. Een samenwerking die volgens ons gaat smaken naar meer.

Koek en Boek vacatures

koekiemonsterKoek en Boek is het Café van de Bibliotheek Centrum dat draait met vrijwilligers. Voor het team zoeken we geregeld mensen in de volgende functies: