Mijn Bibliotheek  

Laden...
png facebook  png twitter  Lees de nieuwsbrief

VoorwaardenInternet in de bibliotheek centrum
De Bibliotheek Deventer biedt u in alle vestigingen de mogelijkheid om te internetten via de publiekspc's. Bent u geen algemeen lid dan heeft u daarvoor een internetpas nodig. Deze pas kost 15 euro per jaar (plus eenmalig 2,50 euro voor een pas die u kunt hergebruiken) of 3,50 euro per maand. Met deze internetpas kunt u inloggen op de computers in de vestigingen van de Bibliotheek Deventer. U kunt dan 2 uur per dag gratis internetten*.

Met de internetpas kunt u alleen internetten, u kunt dus geen materialen lenen.

Rechtop
Gebruikers voor wie de kosten van een internetjaarabonnement te hoog zijn, kunnen bij Rechtop een bon voor een lidmaatschap van de Bibliotheek Deventer aanvragen als zij binnen de voorwaarden van Rechtop vallen.
Met die bon kunt u in elke vestiging van de bibliotheek een gratis internetabonnement voor een jaar aanvragen, waarmee u 2 uur per dag kan internetten.

Teruggave
Degenen die een internetjaarabonnement hebben aangeschaft en in het bezit zijn van een Rechtopbon, kunnen met deze bon naar een bibliotheekvestiging gaan en de 15 euro terug krijgen. 

Wilt u incidenteel of langer per dag gebruik maken van internet dan kunt u internettijd kopen aan de betaalautomaat. Een half uur kost 1 euro.

Klik hier om gelijk een jaarabonnement aan te vragen en te betalen met iDeal. Dat u een internetabonnement wilt maakt u later duidelijk bij het tabblad keuze abonnement. 

U kunt uw internetpas ook aanvragen bij de balie van een bibliotheekvestiging bij u in de buurt. U kunt hem dan gelijk gebruiken. Neem wel een geldig legitimatiebewijs mee.

Uw maandabonnement vraagt u sowieso aan bij de balie.

Wifi is voor iedereen gratis.

* Voor jongeren tot 18 jaar geldt een daglimiet van 45 minuten. Een jeugdabonnement is gratis. Klik hier om lid te worden.