Mijn Bibliotheek  

Laden...
png facebook  png twitter  Lees de nieuwsbrief

In verband met de verhuizing van de Bibliotheek Centrum van de Brink naar de Stromarkt is het niet meer mogelijk om De kleine Keizerin te boeken vanaf 1 juni 2018. De nieuwe bibliotheek gaat open op 27 september 2018 en heeft ook een huiskamerbioscoop die u kunt reserveren. We houden u hier op de hoogte vanaf welk moment dat mogelijk is.

kleinekeizerin430287De kleine Keizerin is een mini-bioscoop met beamer, 18 bioscoopstoelen en een groot scherm. Indien nodig kunnen bankjes worden bijgeschoven. Het maximale aantal bezoekers is 20.

Met deze huiskamerbioscoop wil de bibliotheek leden en nog-niet-leden de gelegenheid bieden om samen naar een film naar keuze te kijken. De film kan worden gekozen uit de catalogus van de bibliotheek.

De rechten voor het vertonen van films worden door de bibliotheek afgedragen. Om deze reden is het noodzakelijk dat de titel van een film bekend is op het moment van reserveren van de huiskamer-bioscoop. Films moeten beschikbaar zijn in collecties van bibliotheken. Nieuwe bioscoopfilms vallen hier buiten. In overleg mag u een eigen film meenemen.

Leden van de bibliotheek en abonnementshouders van filmhuis De Keizer kunnen gratis gebruikmaken van De kleine Keizerin.

U kunt De kleine Keizerin combineren met een presentatie of een lezing, mogelijk als onderdeel van het activiteitenprogramma. Het gaat dan altijd om openbare bijeenkomsten. Onze consulenten kijken graag samen met u naar mogelijkheden. In het formulier hieronder kunt u bij Toelichting/vraag' uw wensen kenbaar maken.

Bezoekt de film tijdens de openingstijden van de bibliotheek dan biedt het Koek en boekcafé in combinatie met een film een speciaal kinderarragement, high tea of een borrelarrangement. Voor meer informatie over Koek en boek klikt u hier.

Als u buiten openingstijden van de bibliotheek gebruik wilt maken van De kleine Keizerin wordt u begeleid door één van onze enthousiaste ambassadeurs. 

Beschikbaarheid

Kijk hier of de door u gewenste datum en tijd beschikbaar* is. U kunt reserveren tot 1 juni 2018.

* In vrijwel alle gevallen lukt het om buiten openingstijden een vrijwilliger te vinden voor de begeleiding. Tijdens de zomermaanden kan het incidenteel voorkomen dat er geen ambassadeur beschikbaar is in verband met vakantie. Uiteraard laten wij zo snel mogelijk weten of uw aanvraag door kan gaan, zodat u verder kunt met de planning. Wij hopen op uw begrip. 

Reserveer De kleine Keizerin

Leuk dat u een film komt bekijken in onze huiskamerbioscoop.

Met dit formulier kunt u De kleine Keizerin reserveren. We vragen u rekening te houden met het volgende:

- De reservering moet 10 dagen voor de gewenste datum binnen zijn

- De film die u wilt zien moet voorkomen in de collectie. U kunt in onze catalogus alle titels vinden.

- U vult de titel in op dit formulier. Zonder titelopgave kunnen wij in verband met auteursrechten uw reservering niet in behandeling nemen.

- U neemt de film zelf mee naar de huiskamerbioscoop

- U bent lid van Filmhuis de Keizer of van de Bibliotheek Deventer. Op een kinderpas van de bibliotheek kunt u alleen films voor kinderen boeken. 

Dank u wel voor de medewerkingEten en drinken

Het is niet toegestaan om in de bibliotheek zelf meegebrachte consumpties te nuttigen. Dat geldt ook voor De kleine Keizerin. Tijdens de openingstijden kunt u eten en te drinken bestellen bij Koek en boek, het sfeervolle café van de Bibliotheek Centrum. In het assortiment zijn ook popcorn, zakjes snoep en chips opgenomen. 

Er is veel mogelijk op gebied van catering. Geef uw wens aan in de toelichting en Koek en boek neemt contact met u op.

Als het café gesloten is kunt u thee of koffie bestellen bij de ambassadeur van De kleine Keizerin die voor u de film draait. De kosten zijn 1,50 euro per persoon per drankje.

Wij verzoeken u de ruimte netjes achter te laten.

Hoe laat

Als de bibliotheek gesloten is bent u vijftien minuten voor het begin van de film welkom in de bibliotheek. Na afloop van de film is er gelegenheid om nog vijftien minuten na te genieten.