De Huiskamerbioscoop

De Huiskamerbioscoop is een mini-bioscoop met 20 bioscoopstoelen en een groot Tv-scherm waar je gezamenlijk kunt genieten van een zelfgekozen film. De Huiskamerbioscoop is voor iedereen te huur voor € 40,00 per vertoning.

Je kunt kiezen uit één van de duizenden dvd's of blu-rays die we als gezamenlijke bibliotheken in de collectie hebben. Nieuwe bioscoopfilms zitten daar niet bij. Kijk in de online catalogus en reserveer je film. Op de dag van vertoning neem je zelf de film mee naar de Huiskamerbioscoop. Het is belangrijk dat we van tevoren weten wat de titel van de film is omdat de bibliotheek rechten af moet dragen. In overleg is het overigens ook mogelijk een eigen film te draaien.

Op een rij
Reserveer de Huiskamerbioscoop minimaal tien dagen van tevoren.
Films kunnen alleen gedraaid worden tijdens de openingstijden van de Bibliotheek Centrum.
Het kijken van een film in de Huiskamerbioscoop kost € 40,00 (inclusief BTW) per vertoning.
Neem zelf de film mee. Geef de titel door
Het is ook mogelijk de Huiskamerbioscoop te gebruiken ten behoeve van een presentatie of lezing. Mail je vragen daarover naar onze marktmeesters, zij denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Wil je de Huiskamerbioscoop reserveren? Stuur dan een mail naar . Vermeld daarbij de volgende gegevens:

  • Gewenste datum en tijd*
  • Titel van de film
  • Het aantal persoon dat komt kijken
  • Eventuele horeca wensen**
  • Je telefoonnummer

* Het kan zijn dat de Huiskamerbioscoop al gereserveerd is op het door jou gewenste moment. Als je naast je voorkeurstijd nog andere opties hebt, laat het ons dan weten. 

** In de lunchroom van onze horecapartner Freshman kun je tijdens openingsuren van de bibliotheek terecht voor wat te eten en te drinken. Heb je speciale wensen dan kun je die doorgeven in je reserveringsmail.