DSC00758kleinDe Huiskamerbioscoop is een mini-bioscoop met 20 bioscoopstoelen en een groot TV-scherm. Met de Huiskamerbioscoop biedt de Bibliotheek leden en nog-niet-leden de gelegenheid om gezamenlijk een film te kijken. Films kunnen worden gekozen uit de collecties van de gezamenlijke bibliotheken (nieuwe bioscoopfilms vallen hier buiten). In onze online catalogus kan je een film uitkiezen om te reserveren. In overleg kan ook een eigen film worden vertoond.

De kijker reserveert de film en neemt de film vervolgens zelf mee naar de Huiskamerbioscoop op de dag van de vertoning. De rechten voor het vertonen van films worden door de bibliotheek afgedragen. Om die reden is het noodzakelijk dat de titel van een film bekend is op het moment van reserveren van de Huiskamerbioscoop.

De Huiskamerbioscoop dient minimaal tien dagen van tevoren gereserveerd te worden.

Het kijken van een film in de Huiskamerbioscoop kost €35,- (inclusief BTW) per vertoning.

Films kunnen alleen gedraaid worden tijdens de openingstijden van de bibliotheek.

Het is ook mogelijk de Huiskamerbioscoop te gebruiken ten behoeve van een presentatie of lezing. Onze marktmeesters denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Wilt u de Huiskamerbioscoop reserveren? Stuur dan een mail naar met vermelding van datum en gewenste tijd, titel van de film, het aantal personen dat komt kijken en eventuele horecawensen. Vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden bij uw aanvraag.

Onze horecapartner Oscar biedt de mogelijkheid om tijdens openingstijden van de bibliotheek vooraf, tijdens een pauze en achteraf consumpties te nuttigen in de lunchroom. Eventuele horecawensen kunnen worden doorgegeven bij het reserveren.