DSC00758kleinDe Huiskamerbioscoop is een mini-bioscoop met 20 bioscoopstoelen en een groot TV-scherm.

Met deze huiskamerbioscoop wil de bibliotheek leden en nog-niet-leden de gelegenheid bieden om samen naar een film naar keuze te kijken. De film kan worden gekozen uit de catalogus van de bibliotheek.

De rechten voor het vertonen van films worden door de bibliotheek afgedragen. Om die reden is het noodzakelijk dat de titel van een film bekend is op het moment van reserveren van de Huiskamerbioscoop. Films moeten beschikbaar zijn in collecties van de gezamenlijke bibliotheken. Nieuwe bioscoopfilms vallen hier buiten.

In overleg mag je een eigen film meenemen. De Huiskamerbioscoop moet minimaal tien dagen vantevoren gereserveerd worden.

Leden van de bibliotheek en abonnementshouders van Filmhuis De Keizer kunnen gratis gebruikmaken van de Huiskamerbioscoop. Een vrijwillige bijdrage na de voorstelling wordt zeer op prijs gesteld.

Onze horecapartner Oscar biedt de mogelijkheid om tijdens openingstijden van de bibliotheek vooraf, tijdens een pauze en achteraf consumpties te nuttigen, in het café. Horecawensen kun je doorgeven als je een reservering plaatst.

Films kunnen alleen gedraaid worden tijdens openingstijden van de bibliotheek:

  • Maandag t/m vrijdag 11.00 – 20.00 uur
  • Zaterdag 09.00 – 17.00 uur
  • Koopzondag 12.00 – 17.00 uur

Wil je de Huiskamerbioscoop reserveren? Stuur dan een mail naar  met vermelding van datum en gewenste tijd, titel van de film, het aantal personen dat komt kijken en eventuele horecawensen.