Direct naar de inhoud

Lid worden van de Bibliotheek Deventer?

Goed idee!

Als lid van de Bibliotheek Deventer heb je toegang tot onze complete collectie van zo'n 395.000 boeken, tijdschriften, cd's en films. Daarnaast maak je gratis gebruik van tal van andere diensten en kan je met korting deelnemen aan onze activiteiten.

Alle voordelen op een rijtje:

Voor slechts 60 euro per jaar...

  • Heb je keuze uit onze volledige collectie, die bestaat uit zo'n 395.000 media, waaronder boeken, films en bladmuziek
  • Neem je tot 25 boeken tegelijk mee naar huis
  • Maak je gratis gebruik van alle e-books en luisterboeken in de online Bibliotheek
  • Krijg je toegang tot ons aanbod in Passend Lezen, voor iedereen die door omstandigheden geen reguliere boeken meer kan lezen
  • Krijg je toegang tot onze boeken in korte zinnen en makkelijke woorden (voor volwassenen en kinderen). Handig als je moeite hebt met Nederlands of het nog aan het leren bent
  • Leen je boeken bij al onze vestigingen. (Staat het gewenste boek niet in jouw vestiging? Reserveer het, dan brengen we het er naartoe en laten we het weten als het klaarligt!)
  • Krijg je korting op diverse activiteiten in de bibliotheek
  • Kan je zelf door omstandigheden niet meer naar de bibliotheek komen? Dan maak je gratis gebruik van de dienst Bibliotheek aan Huis

Kinderen tot 18 jaar zijn gratis lid

Wist je dat je tot je 18e gratis lid bent van de bibliotheek? Je betaalt alleen je pas: dat kost één keer € 2,60. 

Lid worden doe je gemakkelijk online of in je favoriete vestiging.

 

Gratis partnerpas

Ben je zelf al lid van de Bibliotheek? Dan kun je voor je partner een gratis extra pas aanvragen. Dat kan eenvoudig via de knop hieronder.

Wil je liever een partnerspas aanvragen in één van onze vestigingen? Dat kan natuurlijk ook, we helpen je graag.

 

Word vandaag nog lid!

De makkelijkste manier om lid te worden is online. Je schrijft je in en betaalt meteen met iDeal. Vanaf dan kun je meteen beginnen: reserveer vast een boek of maak gebruik van onze online diensten. Je bibliotheekpas krijg je binnen 5 werkdagen thuisgestuurd.  

Digitale diensten

Wist je dat je met de bibliotheek, naast boeken lezen, ook digitaal een heleboel andere dingen kan? Gratis inloggen op Literom, bijvoorbeeld, of artikelen lezen uit het Financieel Dagblad. En log je met onze bibliotheekwifi in op de PressReader app, dan maak je 7 dagen lang gebruik van de beste kranten en leukste tijdschriften. En ja, de week erop mag je gerust weer inloggen! Zo ben je altijd verzekerd van bijvoorbeeld het laatste nieuws.

Ben je in een van onze vestigingen, dan bekijk je op de computers gratis de resultaten van de tests van de consumentenbond, of oefen er kosteloos voor je rij-examen via theorie.nl. Kinderen maken thuis gratis gebruik de Voorleeshoek, Bereslim en Junior Einstein. Handig!

Heb je nog vragen of wil je graag advies?

Onze klantenservice helpt je graag!