Mijn Bibliotheek  

Laden...
 • Na 100 jaar vertrekken we

  Zaterdag 14 juli was de Bibliotheek Centrum voor de laatste keer open aan de Brink. We zijn nu bezig met onze grote verhuizing.

  Donderdag 27 september openen we op de Stromarkt! 

  Wat betekent dat voor u

 • Geen dienstverlening 23 - 30 juli

  In week 30 is er groot onderhoud aan ons netwerk. We hebben geen internet/wifi en zijn daarom niet bereikbaar per mail. De website blijft in de lucht.
  Op alle vestigingen is inleveren of uitlenen niet mogelijk. Ook kun je niet op de publieks pc's en de wifi. Daarom zijn de meeste vestigingen gesloten.

  Bekijk het overzicht per vestiging

 • Elke week een nieuwe leestip

  Leestips kunnen je helpen een keuze te maken uit het enorme aanbod aan boeken. Iedere week tipt een lid van het e-bookspanel van de landelijke online Bibliotheek een persoonlijke favoriet of een verborgen parel uit de collectie. Zo kun je boeken ontdekken die je anders wellicht over het hoofd zou zien.

  Naar de leestips

 • Hoe leen je e-books voor leden

  Om als bibliotheeklid e-books te kunnen lenen moet een aantal stappen gezet worden. Komt u er niet helemaal uit dan verwijzen we u graag naar de landelijke pagina met veelgestelde vragen en antwoorden. Op een overzichtelijke manier worden diverse onderwerpen uitgelegd in tekst en beeld.

  Ga naar de veelgestelde vragen

 • Elke maand nieuwe e-books

  De Bibliotheek biedt haar leden de mogelijkheid om recente boeken digitaal te lezen. Dat kan via e-reader, maar ook op tablet of smartphone. Het aanbod wordt landelijk samengesteld en beheerd. De collectie e-books wordt steeds groter. Elke maand worden nieuwe exemplaren toegevoegd. 

  Bekijk het landelijke aanbod voor leden