Thema mei: Groei

Elke maand staat er in de Bibliotheek Deventer een thema centraal. De maand mei draait om Groei. De themamaand begint op 1 mei  met een creatieve schrijfreis in het Schrijfcafé. De rest van de maand is het thema verweven in de activiteiten en is er een selectie van boeken, films en muziek samengesteld rondom het thema.

Het thema van deze maand is vanzelfsprekend verbonden met de bibliotheek. Want groei zit in alles wat je in de bibliotheek doet: of je nu een spannend stripboek leest, met je kind naar een van de Meivakantie-films gaat of geniet met je peuter van een voorleesochtend. Of je nu steeds beter wordt in gamen, een robot leert bouwen of je taalvaardigheden verbetert in het Taalcafé. Groeien doe je in de bibliotheek!