OSCAR in de bieb

Zoals Oscar Wilde in zijn tijd stond voor vernieuwing, anders zijn en een tikkeltje opstandig, zo staat lunchroom OSCAR in de bieb ook voor nieuw en anders. Voor de bibliotheekbezoekers, maar ook voor alle andere mensen die zin hebben in koffie. Samen of alleen. Een taartje, lunch of een lekkere avondschotel. Een wijntje, biertje. Kortom: er even uit zijn maar je ook thuis voelen. Als bibliotheek zijn wij er trots op dat we een mooie, gastvrije en gezellige lunchroom onder ons dak hebben.

Van alles te beleven bij OSCAR

Elke donderdagavond wordt er speciaal gekookt door Tom Bloembergen. Tijdens TOM KOOKT betaal je €16,- voor een verrassend hoofd- en nagerecht. Reserveren is niet verplicht, maar wel prettig voor de medewerkers van OSCAR. Elke derde zondag van de maand om 15.00 uur is er Taste of Jazz in de bibliotheek. Kaarten zijn verkrijgbaar via Taste of Jazz of bij de kassa van OSCAR op de dag van Taste of Jazz. Elke koopzondag organiseert OSCAR À la kaart; een gezellige spelletjesmiddag van 12.00 tot 17.00 uur. OSCAR verzorgt ook catering voor groepen, zowel in de bibliotheek als in de lunchroom.

Openingstijden en contact

OSCAR in de bieb is van maandag tot en met vrijdag open van 9:00 tot 20:00 uur, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur en op koopzondag van 12:00 tot 17:00 uur.

Mobiel: 06 4172 7356

Of volg OSCAR op Facebook of Instagram