Boekenkelder gaat sluiten, Boekhoek gaat open

Bijna 35 jaar lang hebben de Vrienden van de Bibliotheek Deventer financiële steun gegeven aan projecten die de bibliotheek anders niet had kunnen opzetten en uitvoeren. Het geld vergaarden ze met de verkoop van boeken in de middeleeuwse kelder onder de Bibliotheek Centrum aan de Brink. Met de verhuizing naar de Stromarkt moeten de Vrienden de kelder helaas verlaten.

Omdat er op de nieuwe locatie geen ruimte is voor opslag en verkoop van afgeschreven boeken houden de Vrienden uitverkoop aan de Brink. Tot 30 juni 2018 kunt u profiteren van goedkopere prijzen voor het grote aanbod aan boeken van allerlei aard. U bent welkom tijdens de normale openingstijden: elke vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur.

Boekhoek in Bibliotheek Colmschate
De verkoop van afgeschreven boeken wordt voortgezet in Bibliotheek Colmschate. Tijdens openingsuren kunt u voor weinig geld de meest uiteenlopende boeken kopen voor jong en oud. De opening van de Boekhoek vindt plaats op 31 maart om 10.15 uur.