Biebpanelwinnares valt in de prijzen met gratis jaarabonnement

Op 17 december kwam mevrouw Donia naar de bibliotheek in Keizerslanden om haar prijs, een gratis jaarabonnement, symbolisch in ontvangst te nemen via een bos bloemen. Deze kreeg ze van Conny Tool van de bibliotheek die ervoor zorgt dat de resultaten van de onderzoeken teruggekoppeld worden naar de Biebpanelleden en dat er actiepunten ondernomen worden naar aanleiding van de gekregen klantinformatie.

Trouwe klant
Mevrouw Donia is al 30 jaar lid van de bibliotheek en ook al woont ze in de wijk Keizerslanden, ze bezoekt meestal de bibliotheek in het centrum vanwege de ruimere openingstijden en de combinatie met een bezoek aan de stad. Mevrouw maakt veel gebruik van de diensten die de bibliotheek biedt, zoals Muziekweb, het reserveren van boeken, cd’s en dvd’s, het lezen van kranten, is lid van een leesclub (de Bibliotheek Deventer heeft er inmiddels al 30) en leest ook nog e-books op haar e-reader. Zij geeft aan dat “ze heel blij is met de bibliotheek”.

Waardering
Wij waarderen het dat ze daarnaast ook nog lid is van het Biebpanel, want elke mening telt! Vier keer per jaar vult zij per e-mail een vragenlijst in. Mevrouw zegt hierover: “Het kost geen moeite en het is in mijn eigen belang”. Haar mening wordt gewaardeerd door de bibliotheek, want het voorziet ons van informatie over allerlei onderwerpen die te maken hebben met dienstverlening, assortiment, inrichting en activiteiten.

Enkele honderden leden doen al mee met het Biebpanel en een maal per jaar wordt er onder de deelnemers een prijs verloot, een jaar lang gratis lenen.