Resultaten 1 - 10 van 265

Aan de hand van een tijdlijn nemen we je mee door het rare jaar 2020. Je leest hoe we voortvarend begonnen als altijd, maar vervolgens noodgedwongen mee moesten deinen op de coronagolven.

Kom in de zomervakantie naar de Bibliotheek. Zit jij in groep 5 t/m/8? Dan kun je deze zomer samen met de BiebBoys aan de slag met boeken, lezen en mysteries oplossen!

Woensdag 7 juli a.s. opent Ron König, burgemeester van Deventer, de nieuwe Dementheek Bathmen.

Ben jij 18 of jonger dan 18 jaar? En wil jij tijdens de zomervakantie een e-book of luisterboek lenen? Gewoon op je telefoon of tablet. Met de gratis online Bibliotheek-app download je tijdens de zomervakantie de leukste e-books en luisterboeken. Ook als je nog géén lid bent van de bieb.

Op de camping, in de tuin, aan het strand of op de trampoline: in de zomer kun je overal lezen. En met Vakantielezen van de Bibliotheek wordt lezen extra leuk! Gaan jullie deze zomer mee op reis?

Van 22 juni tot en met 16 september 2021 is de tentoonstelling 'De wereld gaat open' te zien in de Bibliotheek Centrum én de Athenaeumbibliotheek. Op beide locaties is een aantal unieke boeken uit de collectie van de Athenaeumbibliotheek te zien, waaronder (zak)atlassen, kaarten, reisbeschrijvingen en prenten.