Resultaten 1 - 10 van 286

Komende week verruimen wij de openingstijden van de Bibliotheek Centrum, Keizerslanden en Colmschate.

Van woensdag 26 januari tot en met zaterdag 5 februari 2022 vinden voor de 19e keer De Nationale Voorleesdagen plaats, dit keer met een feestelijke online aftrap op woensdag 26 januari.

Met de landelijke Gedichtendag gaat op de laatste donderdag van januari traditiegetrouw de Poëzieweek van start. MIMIK en de Bibliotheek Deventer organiseren voorafgaand aan de Poëzieweek 2022 in Nederland en Vlaanderen opnieuw een gedichtenwedstrijd. Thema dit jaar is “Natuur".

Ik sloeg een zucht van verlichting toen ik afgelopen zaterdag, bij de laatste persconferentie over de coronacrisis, premier Rutte hoorde zeggen dat bibliotheken openblijven, net als andere essentiële winkels en voorzieningen. Het toont aan hoe groot de relevantie is van bibliotheken in de lokale samenleving.

De boostercampagne komt op stoom. Dat betekent dat er weer veel geregeld moet worden. En het liefst digitaal. Voor mensen die hier wat hulp bij kunnen gebruiken staan wij klaar.

De feestdagen komen er weer aan, hierdoor zijn er in veel van onze vestigingen aangepaste openingstijden of zijn er vestigingen gesloten. We zetten het graag even voor je op rij.

Tetem organiseert in de kerstvakantie superleuke workshops voor kinderen van 6 - 16 jaar! Van maandag 27 t/m donderdag 30 december kan je kind lekker creatief bezig zijn in de Bibliotheek Centrum met bouw- en maakworkshops.