Gastlenen

Gastlenen

 

Gastlenen voor leners van de Bibliotheek Deventer

Met uw bibliotheekpas kunt u bij elke bibliotheek in Nederland gastlenen. Bij een aantal bibliotheken in Nederland zelfs met uw eigen pas. Voor het lenen van media bij andere bibliotheken geldt het leenreglement van de bibliotheek waar u leent. Helaas is gastlenen niet mogelijk met een partnerpas.

Als u dit wilt dan moet u zich bij uw eerste bezoek aan de balie laten inschrijven als gastlener. Dan zijn er twee mogelijkheden:

  • Uw eigen pas kan gebruikt worden. In dat geval kunt u de materialen inleveren bij de bibliotheek waar u ze geleend heeft of in uw eigen bibliotheek.
  • Uw eigen pas kan niet gebruikt worden. In dat geval krijgt u een pas uitgereikt van de bibliotheek waar u bent en kunt u de geleende materialen alleen inleveren in de bibliotheek waar deze geleend zijn.

Gastlenen voor leners van andere bibliotheken bij de Bibliotheek Deventer

Leners van bibliotheken uit heel Nederland zijn welkom bij de Bibliotheek Deventer als gastlener. Mogelijk kunt u zelfs met uw eigen pas lenen bij ons. Lukt dat niet dan verstrekken wij (mits u elders een geldig betaald lidmaatschap heeft) een bibliotheekpas waarmee u kunt gastlenen. Leent u bij de Bibliotheek Deventer dan geldt ons leenreglement. Helaas is gastlenen niet mogelijk met een partnerpas.

Als u dit wilt dan moet u zich bij uw eerste bezoek aan de balie laten inschrijven als gastlener. Dan zijn er twee mogelijkheden:

  • Uw eigen pas kan gebruikt worden. Materialen kunnen alleen worden ingeleverd bij de Bibliotheek Deventer.
  • Uw eigen pas kan niet gebruikt worden. In dat geval krijgt u een pas uitgereikt van de Bibliotheek Deventer. Materialen kunnen alleen worden ingeleverd bij de Bibliotheek Deventer.