Online Cursussen

Leer online en blijf je ontwikkelen

Vind jij het leuk om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken? Als lid van de Bibliotheek kun je nu ruim 160 online cursussen volgen. Gratis, op het moment dat het jou uitkomt.

Het cursusaanbod
In het cursusaanbod vind je onder andere cursussen op het gebied van communicatie, persoonlijke kracht, taal en commerciële vaardigheden maar ook gesprekstechnieken en leren innoveren. De cursussen worden aangeboden door leerplatformen Soofos en GoodHabitz. Bekijk alle online cursussen

Hoe werkt het?
Om een cursus te volgen ga je naar bibliotheek.nl/cursussen. Vervolgens log je in met jouw persoonlijke bibliotheekaccount. Wij hebben een stap voor stap uitleg voor je klaarstaan. Klik hier voor de stap voor stap uitleg.

Geen Bibliotheek-lid?
Wil je naast gratis toegang tot meer dan 160 online cursussen ook kiezen uit meer dan een miljoen boeken, films en muziekstreams? Word nu lid van de Bibliotheek! Op deze pagina vind je alle informatie over onze abonnementen.