TijdschriftenBieb

Lees tijdschriften vanaf nu ook op je telefoon of tablet. Van AutoWeek tot Yoga Magazine.

Als lid van de Bibliotheek kan jij in De TijdschriftenBieb app 16 verschillende tijdschriften gratis lezen. Na het inloggen kun je de tijdschriften direct lezen of eerst een preview bekijken. Het tijdschrift op een ander moment offline lezen? Dat kan! Het is in de TijdschriftenBieb mogelijk om jouw favoriete tijdschrift te downloaden en te bewaren voor een later moment!

De app wordt tijdelijk aangeboden om te bekijken of tijdschriften onderdeel moeten gaan uitmaken van het aanbod van de online Bibliotheek.

Online Bibliotheek

De TijdschriftenBieb is een dienst van de online Bibliotheek, waar bibliotheekleden naast de tijdschriften een keuze hebben uit ruim 30.000 e-books en luisterboeken. De collectie is breed, gevarieerd en verrassend. Van thrillers tot romans, van informatieve boeken tot kinderboeken. Elke maand wordt het aanbod met populaire titels, klassiekers en bijzondere uitgaven.

De app beschikbaar in de App Store en in Google Play. Bibliotheekleden kunnen zoveel tijdschriften lezen als ze willen. De KB, de nationale bibliotheek van Nederland, test samen met de bibliotheken of tijdschriften onderdeel moeten gaan uitmaken van het aanbod van de online Bibliotheek. Daarom wordt de TijdschriftenBieb tijdelijk aangeboden. Gedurende 2021 wordt geëvalueerd of ermee wordt doorgegaan.

Meer informatie en downloaden