Studeren in de bibliotheek

Wil je rustig studeren, werken of lezen? In de Bibliotheek Centrum hebben we stilteplekken en werkplekken voor je beschikbaar. Hier kan je gratis komen werken, ook als je geen lid bent.

Studeren in de Bibliotheek heeft veel voordelen. Er is gratis WiFi, we bieden fijne stoelen en werkplekken en je kan je laptop of telefoon overal in het gebouw makkelijk opladen. Op elke verdieping vind je studieplekken waar je rustig kan werken, alleen of met een groepje. Je kan ook gratis gebruik maken van de publiekscomputers die je vindt op de verschillende verdiepingen.

Daarnaast hebben we ook meerdere plekken waar je kunt kopiëren en printen. Wil je graag weten hoe dat werkt? Kijk dan hier.

Heb je behoefte aan wat meer stilte? Ga dan naar de Stiltekamer. Dit is de stilste plek in de Bibliotheek, waar je in alle rust kan werken. Je vindt hem in de Proosdij op de begane grond.

Maak tijdens je bezoek gerust gebruik van de boeken uit onze collectie. Veel succes!