Hulp bij Belastingaangifte

Steeds meer zaken gaan tegenwoordig via internet. Om u op weg te helpen biedt de Bibliotheek Deventer daarom gratis hulp bij belastingaangifte, computerfaciliteiten en cursussen om digitaal vaardig te worden. Voor iedereen. Ook als u geen lid bent van de Bibliotheek.

Ieder jaar verzorgen wij de belastingspreekuren. Tijdens het belastingspreekuur helpen wij u met het invullen van uw aangifte.

Iedereen die recht heeft op zorg- en/of huurtoeslag kan bij ons een afspraak maken voor hulp bij de digitale belastingaangifte. De hulp is gratis.

Uitstel

De belastingdienst verleent automatisch uitstel tot 1 september aan mensen die een brief hebben ontvangen met machtigingscode. U hoeft dan zelf geen uitstel aan te vragen.

In alle andere gevallen dient u een machtigingscode aan te vragen bij: www.machtigen.digid.nl of bellen naar: 088-1236555. Tevens moet u uitstel aanvragen vóór 8 mei door te bellen naar: 0800-0543.

Hulp bij belastingaangifte

De Bibliotheek Deventer biedt gratis hulp bij de digitale aangifte inkomstenbelasting 2021. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

De spreekuren zijn op afspraak. Afspraken kunnen gemaakt worden vanaf 18 mei. U kunt bellen naar: 0570-857218 (Raster) of naar 0570-675700 (De Bibliotheek). Langskomen voor het maken van een afspraak bij één van de vestigingen van de bibliotheek kan natuurlijk ook.

Spreekuren op verschillende locaties

Maandag 2, 9 en 16 augustus, Bibliotheek Keizerslanden, Graaf Florisstraat 3
Dinsdag 3 en 10 augustus, Bibliotheek Centrum, Stromarkt 18
Woensdag 4 augustus, Zalencentrum van Vlotenhof, Johan van Vlotenlaan 85
Vrijdag 6 en 13 augustus, Raster, Brinkgreverweg 3

Bekijk voor meer informatie en de voorwaarden de activiteiten in onze agenda.