Taste of Jazz bij OSCAR

Elke maand organiseert Taste of Jazz in samenwerking met bibliotheekcafé OSCAR optredens van de allerbeste Nederlandse jazzmuzikanten in de bibliotheek. Elke maand een andere smaak. Taste of Jazz maakt jazzmuziek laagdrempelig. Je kaarten bestel je op de website van Taste of Jazz.

Terwijl OSCAR in de bieb geopend is voor de smaakpapillen, kunnen muziekliefhebbers elke maand in de bibliotheek een andere jazz-smaak proeven. Want er zijn nogal wat smaken. Het is niet gemakkelijk uit te leggen wat jazz eigenlijk is omdat de muziekstijl zoveel vormen kent en vaak een mix is van allerlei andere stijlen als Blues, Soul, Pop, Latin en Wereldmuziek. Muzikanten dagen elkaar in de jazz graag uit en improviseren vaak tijdens solo's. Daarom is het zo leuk om naar jazz te luisteren; je ontdekt altijd weer wat nieuws.

Programma

Voor het complete en meest actuele programma én voor het aanschaffen van kaartjes voor Taste of Jazz kijk je op www.tasteofjazz.nl.