Cursus Klik & Tik

Computercursus voor beginners: Klik&Tik

Wil je graag meer met de computer en internet doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Dan is de computercursus Klik & Tik bij de Bibliotheek Deventer iets voor jou. We beginnen bij het begin en gaan dan stap voor stap verder.

Stap 1: De basis. Je leert typen, e-mailen en je gaat het internet op.

Stap 2: Ontdek internet. Je zoekt websites, gaat downloaden en vult formulieren in.

Stap 3: Maak kennis met sociale media. Je ontdekt hoe bijvoorbeeld Facebook, WhatsApp en Skype werken.

Alles gebeurt in een veilige en afgeschermde omgeving. Experimenteren is dus geen enkel probleem. Je krijgt les in kleine groepjes en kom je er even niet uit dan helpt een geduldige cursusleider je verder.

Waar en wanneer?

• Er starten regelmatig nieuwe cursussen bij voldoende aanmeldingen. Mail naar  of houd de website in de gaten om op de hoogte te blijven.

Wat kost het?

Je betaalt 20 euro voor de totale cursus. Je krijgt een werkboek en koffie/thee. Zelf neem je een koptelefoon of oortjes mee.

Certificaat

Na het afronden van de cursus krijg je het certificaat Klik&Tik.

klikentik

Bel 0570 - 675700
Mail naar
Of meld je in de bibliotheek bij de servicebalie.

er starten  regelmatig nieuwe cursussen bij voldoende aanmeldingen