Computercursus Werken met de E-overheid

Cursus Werken met de E-overheid | Versterk je digitale vaardigheden

Bij de overheid kan je steeds meer digitaal regelen. Zoals een afspraak maken bij de gemeente, werk zoeken bij het  UWV of je huur- en zorgtoeslag aanvragen. Dat is handig, maar veel mensen vinden het ook moeilijk. In de cursus Digisterker leer je werken met de websites van de overheid. Ook leer je een DigiD aanvragen en gebruiken.

Deze onderwerpen staan op het programma

• DigiD aanvragen en gebruiken
  • Zoeken en vinden van informatie op de websites van de overheid
  • Gebruik van persoonlijke omgevingen van de overheid zoals Mijn toeslagen, werk.nl en MijnOverheid
  • Digitaal je zaken regelen bij de gemeente Deventer

Waar en wanneer?

• Er starten regelmatig nieuwe cursussen bij voldoende aanmeldingen. Mail naar  of houd de website in de gaten om op de hoogte te blijven.

De eerste volgende cursussen vinden wekelijks plaats van 18 september t/m 16 oktober, iedere woensdag van 14.00 uur tot 16.00 uur (5 weken). De cursus vindt plaats in de Bibliotheek Centrum.

Cursusduur

5 keer 2 uur les.

Kennisniveau

Voor deze cursus is het nodig dat je met een computer kunt omgaan en basiskennis van internet hebt.

Wat kost het?

Je betaalt 20 euro voor 5 lessen. Je krijgt een werkboek en koffie/thee.

Certificaat

Na 5 lessen krijg je een certificaat.

Bel 0570 - 675700
Mail naar
Of meld je in de bibliotheek bij de servicebalie.