Foto-expositie van De Projectgroep Deventer Fotografen (PDF)

Gedurende de maand november exposeert een aantal fotografen van de Projectgroep Deventer Fotografen (PDF) weer met een aantal prachtige foto's met uiteenlopende thema's in de Bibliotheek Colmschate.

Er is werk te zien van:

- Wil Kanis: Tweestrijd is erin velerlei vormen zoals; competitie, ruzie, broodnijd, pesterijen, oorlogen etc. Ook in de dierenwereld kom je de tweestrijd regelmatig tegen denk daarbij aan territoriumdrift en voedselnijd.

- Pieter Leeflang: Ook kinderen vermaken zich in de bibliotheek.

- Otto Westra: Als fotograaf ben ik altijd onder de indruk van alle vormen van eerste liefde in de natuur.

- Gert de Vries: Tweestrijd. Mijn uitgangspunt voor tweestrijd is de innerlijke tweestrijd die horecamensen voelden tijdens de horeca-lockdown.

- Johan Ysendorn: Tijdens een vakantie in Oostenrijk maakt ik o.a. deze drie, geheel verschillende, foto's.

- Cees van der Lely: "Menselijke sporen Roto Smeets".

- Hans Nijs: Ik geniet van de zee, het strand en de natuur, van de vergezichten, het geeft mij rust.

Waar en wanneer?

Van zondag 31 oktober t/m zaterdag 27 november in de Bibliotheek Colmschate, Flora 259 in Deventer. Tijdens de reguliere openingstijden van de Bibliotheek Colmschate is hun werk gratis te bezichtigen.